Ako informuje portál Blesk, menšími perami prekvapila Silvia v polovici augusta státisíce nepripravených sledujúcich. Detailný dôvod síce vtedy neuviedla, ale bola spokojná, že sa tak rozhodla. „S perami som teraz maximálne spokojná. Mali ste pravdu, boli naozaj väčšie, než by sa patrilo.“ Fanúšikovia ju navyše zasypali pozitívnymi správami, že vyzerá o desať rokov mladšie.

Vo svojej online relácii Svet podľa Kucherenko na serveri Čas.sk sa Silvia po novom rozhovorila o tom, čo ju viedlo k zmenšeniu. „Keď si človek spätne vybaví všetky tie negatívne reakcie - a nikto si nezažil toľko hate-u ako ja za tých desať, možno viac rokov, čo som si pery zväčšila, tak by to urobil každý súdny, normálny človek.“

Silvia Kucherenko sa vzdala svojich kačacích pyskov! Neuveríte, ako teraz vyzerá (FOTO)
Svet už nikdy nebude rovnaký! „Kráľovná kačacieho pysku“ Silvia Kucherenko (38) sa dobrovoľne vzdala svojej pomyselnej koruny. Nechala si zmenšiť pery a vyzerá skvele, dokonca snáď aj o niečo mladšie, píše portál Blesk. Čítať ďalej
17 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Ako Silvia ďalej formulovala príhovor, priznala, že hoci bolo kritiky na účet jej pyskov nadmieru a občas musela komentáre mazať a ľudí blokovať, hnacím motorom pre tento razantný krok sa stalo niečo iné.

Konkrétne to boli hollywoodske hviezdy a najrôznejšie topmodelky, ktoré sa pýšili prirodzenými perami, ale na kráse im to napriek tomu neuberalo.

„Ani jedna z nich nemala ani pysk, ani kačací zobák,“ spomenula niekoľko častých prezývok a uznala, že jej pery tak v podstate vyzerali.



Vo videu ďalej prezradila, že redukcia je oveľa bolestivejšia než pôvodné zväčšenie. Našťastie si do úst nenechala dať trvalú výplň, stavila na kyselinu hyalurónovú, ktorá sa po čase vstrebe.

Napriek tomu rozpúšťanie materiálu preplakala. „Strašne to štípe, tiekli mi slzy. Tiež som spozorovala, že mi natiekli pery, čo je normálna reakcia. Zmenšovanie prebiehalo na trikrát,“ uviedla moderátorka a na záver dodala, že je len kúsok od vytúženého výsledku. Pred sebou má totiž už len vyhladenie niekoľkých menších nerovností.

Dvojtvárna Dara Rolins šokuje: Jej "duchaplná" spoveď skončila vulgarizmami!
Dara Rolins rada prihovára ľuďom do duše, jej posledná spoveď však ľudí zrejme šokovala. Známa speváčka sa v nej totiž neudržala a začala používať aj vulgarizmy, čo u nej nebýva zvykom, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Timotej Dudka