Šokujúce oznámenie Kim Kardashian: Koniec po štrnástich rokoch!
11 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Je to tak! Toto bude pre rodinu Kardashianovcov rozhodne veľká zmena. Po štrnástich rokoch zmizne z televíznych obrazoviek reality show najznámejšej americkej prominentnej rodiny. Na svojom Instagrame to oznámila najslávnejšia zo sestier, videokazetou s intímnym obsahom preslávená, Kim Kardashian (39).


Vlastne sa ani nie je čomu veľmi diviť, píše portál Blesk. V posledných rokoch totiž postupne členovia Kardashianovcov odstúpili a odhlásili svoju účasť z natáčania. V pôvodnej verzii účinkovala matka a „manažérka“ Kris Jenner (64), jej vtedajší manžel Bruce Jenner (70), spoločné dcéry Kylie (23) a Kendall (24) aj deti z Krisinho prvého manželstva Kim, Kourtney (41), Khloe (36) a Robert (33).

V posledných rokoch však prestalo natáčanie baviť najmä Roba, ktorý mal dosť problémov sám so sebou aj s bývalou partnerkou. S tou sa totiž súdi o spoločnú dcéru.

Kanye West prišiel s myšlienkou kresťanského TikToku a ľudia na internete sa majú opäť na čom smiať
Kanye West predstavil svoju víziu kresťanskej alternatívy k populárnej aplikácii TikTok a vyzval pána, aby pomohol zrealizovať „Jesus Tok“, vďaka čomu majú ľudia na internete opäť o zábavu postarané, informuje portál RT. Čítať ďalej
19 | 08 | 2020 | Marek Molnár


Po aspoň troške súkromia potom zatúžili aj Kourtney a najmladšia miliardárka na svete Kylie, ktorá sa vzápätí po dvadsiatke stala matkou malej Stormi (2), ktorú má s celosvetovo známym reperom Travisom Scottom.

S Bruceom, ktorý sa v priebehu rokov nechal preoperovať na ženu menom Caitlyn, sa zase dostali do konfliktu staršie Kardashianky. Z natáčania ho po tom, ako sa stal ženou, odstavili. A tak sa úspešná fabrika na peniaze pomaly, ale iste začala rozpadať.

„S ťažkým srdcom sme ako rodina dospeli k ťažkému rozhodnutiu rozlúčiť sa s reláciou Držte krok s Kardashians,“ oznámila Kim na svojom Instagrame.



„Bez relácii Držte krok s Kardashians by som nebola tam, kde som dnes. Som neuveriteľne vďačná všetkým a za každého, kto mňa a moju rodinu sledoval a podporoval posledných neuveriteľných štrnásť rokov,“ útočí na city fanúšikov manželka repera a neúspešného prezidentského kandidáta Kanye Westa (43).

„Posledný sériu relácii odvysielame na začiatku budúceho roka 2021,“ uistila fanúšikov plastikami vylepšená hviezdička americkej reality show, ktorá je však na pozornosť ľudí a prítomnosť kamier natoľko zvyknutá, že len málokto pochybuje, že by si nenašla cestu, ako zostať vo svetle reflektorov.

Britney Spears vyhlásila svojmu otcovi vojnu: Moje peniaze už neuvidíš!
Vzťahy v rodine Britney Spears už roky nie sú ideálne, a to predovšetkým medzi speváčkou a jej otcom, ktorý bol jej poručníkom. Na súde sa teraz rieši, či tomu tak bude aj naďalej, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka