Belohorcová strachom bez seba? Manžel zostal v USA, tam sa stal obeťou trestného činu!
11 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová nechala manžela v Spojených štátoch a s deťmi sa presťahovala späť do Európy. Teraz si možno vyčíta, že s ním nie je. Jej muž sa totiž stal obeťou trestného činu, informuje portál Stars24.


Zuzana Belohorcová strávila posledné roky s rodinou v USA, ale nedávno dali hlavy dohromady a rozhodli sa, že sa z nepokojných Štátov, kde zúria búrlivé protesty a zároveň koronavírusová epidémia, odsťahujú.

Niekdajšia moderátorka so svojimi deťmi, desaťročnou dcérou Salmou a o štyri roky mladším synom Neviom, vyrazila ako predvoj do španielskeho mesta Marbella. Jej muž však zostal na Floride.



Manžel Vlastimil Hájek zotrval na juhu USA, pretože v prípade vycestovania pustia späť do zeme len Američanov. Oni pritom potrebujú ešte riešiť predaj nehnuteľnosti. Ako ale informoval web cas.sk, neobišlo sa to bez problémov. Stal sa totiž terčom neznámych zlodejov.

„Minulý víkend nám z garáže, ktorá bola inak strážená a mala závoru, ukradli dva vodné skútre. Je to druhýkrát, čo nám ich na South Beach ukradli. A hádajte, aké boli farby pleti zlodejov v oboch prípadoch. Dnes som dostal záznamy z kamier,“ uviedol podľa spomínaného servera.

Belohorcová po úteku z USA ukázala nové bývanie: To sa nedá porovnávať! (VIDEO)
Pred nedávnom dala Zuzana Belohorcová (44) navždy zbohom Miami, kde žila dlhých dvanásť rokov. S deťmi už dorazila do španielskej Marbelly. Teraz sa v novom domčeku snažia zabývať. Je to však úplne iná káva ako ten luxus, na ktorý bola zvyknutá v... Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Timotej Dudka