“O zrádzajúcom Petrovi a neveriacom Tomášovi” Krajniak sa obul do kritikov
10 | 09 | 2020 I Ivan Brožík

“Keď páni Pellegrini a Tomáš kritizujú náš zákon o 13. dôchodku, pripomínajú mi známe biblické postavy. Peter je známy tým, že zo zbabelosti trikrát zaprel toho, ktorému dal sľub, že ho nikdy nezradí... a neveriaci Tomáš sa opäť iba pozerá.” uviedol Milan Krajniak v statuse na svojom Facebooku.


Minister minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak sa v statuse na sociálnej sieti naozaj odviazal. A pokračoval v biblických podobenstvách na adresu Petra Pellegriniho a Erika Tomáša: “Aj Peter Pellegrini dal v roku 2010 dôchodcom sľub, že im vyplatí 13. dôchodok. Prišiel rok 2012, Smer vládol sám, mal väčšinu v parlamente, ale Peter dôchodcov zaprel. Žiaden 13. dôchodok im nevyplatil. Prešli roky 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, ale Peter znovu a znovu dôchodcov zradil a žiaden 13. dôchodok im nevyplatil.”

“Celkovo Peter dôchodcov zaprel a zradil osemkrát.” Tvrdí na sociálnej sieti minister Krajniak. Pripomenul, že ekonomika v tom čase rástla, žiadna koronakríza nebola ani len na obzore, “Peter bol ministrom, predsedom parlamentu, podpredsedom vlády, predsedom vlády, ale dôchodcov znovu a znovu zapieral.” Milan Krajniak vypočítal, že “celkovo takto (Pellegrini - pozn.red. HD) okradol dôchodcu s priemerným dôchodkom o viac ako 3 tisíc eur.”

Vyciciavaniu rezortu obrany rôznymi firmami je pod mojím vedením koniec, tvrdí Naď
Naštartovanie efektívnej spolupráce a predstavenie slovenským podnikom možnosti zapájania sa do národných vyzbrojovacích projektov bolo hlavným cieľom štvrtkového stretnutia ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO) s viac ako pol stovkou... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | SITA


V roku 2020 prišla koronakríza, najväčší výpadok príjmov štátu od druhej svetovej vojny. Vznikla nová vláda a napriek celosvetovej ekonomickej katastrofe bol pripravený zákon o 13. dôchodku, podľa ktorého sa má dôchodcom s priemerným dôchodkom vyplatiť ďalších 205 eur,  "čo je 2,5 krát viac, ako im kedy vyplatil pred Vianocami Peter, ktorý ich zradil”, vyratúva Milan Krajniak.

Status Milana Krajniaka na sociálnej sieti - reprofoto


“Čo na to Erik Tomáš, ktorý sa osemkrát iba pozeral, ako Peter zrádza dôchodcov a zapiera svoj sľub, ktorý im dal? Neveriaci Tomáš sa opäť iba pozerá, že my svoj sľub o vyplatení 13. dôchodku plníme už v prvom roku vlády. Nie iba na oko, 5 minút pred voľbami. Hneď po voľbách a naozaj.” Píše na adresu Erika Tomáša Milan Krajniak v statuse na sociálnej sieti.

“Ale to nie je všetko. Hneď v prvom roku vlády rušíme doplatky za lieky pre dôchodcov. Plníme svoj sľub, ktorý sme im dali. A neveriaci Tomáš sa opäť iba pozerá. Áno, my plníme to, čo sme sľúbili. Nie sme ako oni. Pre dôchodcov zavádzame bezplatnú MHD a autobusy, lebo nie každý dôchodca býva pri železnici. Robíme to v prvom roku vlády a naozaj. Nie iba marketingovo pred voľbami. A neveriaci Tomáš opäť iba pozerá.”

“Chápem, že Peter Pellegrini potrebuje prekryť svoje osemnásobné zlyhanie, keď sľúbil dôchodcom 13. dôchodky a nikdy ich nevyplatil”, vysvetľuje Milan Krajniak. Vníma tiež, “že neveriaci Tomáš nevie pochopiť, prečo chceme nielen vyplatiť 13. dôchodky, ale aj zrušiť doplatky za lieky a zaviesť bezplatnú MHD a autobusy, a to všetko v prvom roku našej vlády."

Status minister práce končí vysvetlením: “Rodiny s deťmi, ľudia s ŤZP a dôchodcovia potrebujú pomoc štátu, a preto im pomáhame. Pretože oni nepotrebujú pomoc až pred ďalšími voľbami, oni potrebujú pomoc práve teraz."

/posts/1691800484320065

Krajniak sa míľovými krokmi blíži k nálepke sociálneho netvora, tvrdí Erik Tomáš
Minister práce a sociálnych vecí Milan Krajniak (Sme rodina) sa míľovými krokmi blíži k nálepke sociálneho netvora. Na utorkovej tlačovej besede to uviedol nezaradený poslanec NR SR Erik Tomáš zo vznikajúceho subjektu Hlas - sociálna... Čítať ďalej
08 | 09 | 2020 | SITA