Najúspešnejšia slovenská modelka súčasnosti by ani nemohla spočítať, koľko testov na koronavírus absolvovala
10 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Desiatykrát sa Michaela Kocianová (31) chopila úlohy ambasádorky súťaže Schwarzkopf Elite Model Look. Slovenská topmodelka bude na konci septembra vyberať vo svojej domovine na kastingoch v obchodných centrách svoju nástupkyňu, informuje portál Super.


„Veľmi sa na to teším. Verím, že to všetko zvládneme aj s bezpečnostnými opatreniami, ktoré panujú v obchodných centrách,“ delí sa so svojimi pocitmi modelka.

Objaviteľ Kociánovej a organizátor súťaže Saša Jány jej dáva za pravdu: „Tieto castingy posúvame už tretíkrát a veríme, že sa tentoraz už uskutoční. Išlo nám o to, aby sme ochránili naše účastníčky, ale aj náš tím. Budeme mať plexiskla, dezinfekčné gély. Na Slovensku sú povinné rúška. V dobe moderných technológií máme vyvinutú aplikáciu, pomocou ktorej sa účastníci vyfotia a pomocou kódu nám pošlú svoje fotky. My teda spojíme tieto fotky s osobným pohovorom a vyhodnotíme ich,“ vysvetľuje Jány, ktorý organizuje castingy od 5. septembra v Českej republike a od 27. septembra na Slovensku.




Na prácu so zvýšenými bezpečnostnými opatreniami proti koronavírusu je Kociánová zvyknutá. K modelingu sa vrátila už pred niekoľkými mesiacmi. „Keď už som sedela doma piaty mesiac, tak som si pripadala zvláštne. Som rada, že sa práca vracia, bookerovia sa v zahraničí prebúdzajú a klienti majú záujem. Dúfam, že toho bude viac,“ hovorí pôvabná Michaela.

Najúspešnejšia slovenská modelka súčasnosti by už ani nedokázala spočítať, koľko testov na koronavírus musela kvôli svojej práci podstúpiť. „Testujú nás pred prácou a po práci. Je ale fajn, keď to krajina robí, pretože aspoň človek vie, na čom je. Už som si na to zvykla, musíme sa s tým naučiť žiť,“ hovorí zmierene Michaela Kocianová.

Dara Rolins úprimne o láske: Prezradila, ako by mal vyzerať jej chlap!
Dara Rolins je od rozchodu s reperom Rytmusom nezadaná a zatiaľ všetky špekulácie o novom vzťahu sa ukázali byť nepravdivé. Teraz však speváčka aspoň naznačila, ako si to s chlapmi vlastne predstavuje, píše portál Stars24. Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Timotej Dudka