Astrologička tvrdí, že k rozuzleniu udalostí v Bielorusku dôjde v polovici januára
10 | 09 | 2020 I Ivan Brožík

Udrží sa Lukašenko pri moci alebo v krajine čoskoro nastanú zmeny? Odpovie astrologička Taťjana Lukaševičová.


Taťjana Lukaševičová je astrológička, ktorá začiatkom vlaňajšieho decembra predpovedala pandémiu nebezpečného ochorenia podobného moru pre rok 2020. „Dôjde ku karmickej očiste a mnohí odídu z tohto sveta predčasne...“ Predpovedala v predstihu tiež pokles akciových indexov, cien ropy, oslabenie národných mien v zime a na jar 2020. Píše v úvode článku portál kp.ru a dáva Taťjane slovo.

“Najskôr by som chcela pripomenúť- hviezdy nič neposudzujú, iba nám ukazujú pravdepodobnosť udalostí, ktoré nastanú na základe existujúcich cyklov a vzorov”, varuje Taťjana.

“Poďme však k horoskopu Alexandra Lukašenka. Jeho oficiálny dátum narodenia je 31. augusta 1954. Úprimne povedané, z niektorých dôvodov to vyvoláva pochybnosti. Skôr sa prikláňam k názoru, že prezident sa narodil 30. augusta 1954. Politici menia svoje dátumy narodenia, aby sťažili výpočet ich skutočných životných udalostí.”

(Spomeňme si na Josifa Stalina, ktorý svoj skutočný dátum narodenia 18. decembra posunul na významnejší - 21. december, deň zimného slnovratu.)

Rusko sleduje Bielorusko „oveľa zdržanlivejšie“ ako Európa a USA, tvrdí Putin
Rusko pozorne sleduje udalosti v Bielorusku, ktoré je postihnuté povolebnými protestmi, ale robí to oveľa opatrnejšie ako Západ, uviedol prezident Vladimir Putin, informuje portál RT. Čítať ďalej
30 | 08 | 2020 | Marek Molnár


“V prípade horoskopu Alexandra Lukašenka sa 30. a 31. augusta prognózy príliš nelíšia. Pretože v tomto okamihu sú zapojené vzdialené planéty, ktoré majú veľmi nízku rýchlosť. Súdiac podľa planetárnej konštelácie má bieloruský prezident ťažké obdobia, ohrozená je nielen jeho moc, ale aj jeho život.”

Taťjana pripisuje sporný výsledok volieb i rozhorčenie Bielorusov planétam. “Znamenie zverokruhu Kozorožec, ktoré je zodpovedné za moc, teraz sústredilo tri „najťažšie“ problematické planéty našej slnečnej sústavy - Saturn, Jupiter a Pluto. Dostali sa do interakcie s Lukašenkovým horoskopom. Preto tu máme to, čo máme.”

Pre lepšie pochopenie závažnosti procesov prebiehajúcich v Bielorusku si pripomeňme starogrécku mytológiu. Saturn u Grékov je boh času, Kronos, syn prvého vládcu sveta Urana, boha nebies. Aby sa zmocnil moci, Kronos vykastroval svojho spiaceho otca a zasadol na jeho trón. V obave, že by jednému z jeho vlastných detí zišlo na um opakovať jeho zločin, ich všetky ihneď po narodení zhltol. Iba Zeus prežil vďaka matke Rhee, ktorá ukryla dieťa na ostrove Kréta. Ako dospelý začal viesť Zeus so svojím otcom dlhú vojnu, v dôsledku ktorej bol Kronos porazený. A sám Zeus sa potom delil o moc so svojimi bratmi - bohom morí Poseidonom (Neptún) a bohom podsvetia mŕtvych Hádom (Pluto).

Ruskí novinári, zbavení akreditácie, opúšťajú Bielorusko
Ruské veľvyslanectvo v Minsku v týchto chvíľach zabezpečuje technické okolnosti odchodu štyroch ruských novinárov z Bieloruska. Čítať ďalej
29 | 08 | 2020 | Ivan Brožík


“Pluto, Saturn a Jupiter, ktorí sa zhromaždili v znamení Kozorožca, spôsobili v roku 2020 na Zemi pandemické, karanténne, finančné a ekonomické problémy spojené s pandémiou. Podieľajú sa tiež na súčasnej situácii v Bielorusku”, prízvukuje astrologička Taťjana.

“Tieto planéty v interakcii s našimi osobnými horoskopmi spôsobujú dramatické zmeny v osudoch, čo sa v skutočnosti deje teraz v živote samotného Lukašenka.”

“Jeho moc je vo veľkom nebezpečenstve”, tvrdí astrologička a pokračuje: “Nech už Alexander Grigorievič urobí čokoľvek teraz, bude takmer nemožné to dodržať o pár týždňov. Do pohybu sa dali obrovské energie a cykly. Lukašenko nemal šťastie, že sa jeho rodná tabuľka dostala do interakcie s týmito vesmírnymi procesmi.”

Lavrov tvrdí, že niektoré opozičné sily chcú premeniť Bielorusko na druhú Ukrajinu
Niektorí z bieloruskej opozície chcú v krajine vidieť „krviprelievanie“, tvrdí ruský minister zahraničný vecí Sergej Lavrov, pričom dodal, že kandidátka Svetlana Tikanovská sa zdá byť príťažlivejšia pre západné krajiny ako pre domáce publikum,... Čítať ďalej
24 | 08 | 2020 | Marek Molnár


“Mars tiež pridáva problémy v starogréckej mytológii - je to boh vojny a sporov. V auguste táto planéta vstúpila do znamenia zverokruhu - Baran, prenášajúc energiu napätia a konfliktov postupne z Jupitera na Pluto a Saturn.” Začiatkom augusta varovala astrologička Taťjana čitateľov Komsomolskej pravdy, že to spôsobí boj o moc so všetkými následnými následkami, zvýšeným politickým napätím, ľudovými revoltami, masívnou manipuláciou vedomia ľudí ...

“Saturn, Pluto, Jupiter, Mars - spolu s osobnými planétami Alexandra Grigorieviča ako Urán, Jupiter a Neptúna vytvorili vo svojom horoskope takzvaný kríž, ktorý teraz hromadí svoju moc a začne sa pohybovať od 13. septembra. V astrológii sa takáto konfigurácia považuje za najťažšiu a jej dopad dokáže vydržať len málokto. „Kríž“ bude fungovať prakticky do konca roka a napätie okolo Alexandra Grigorieviča sa bude iba zvyšovať.”

“Čerešničkou na torte budú napäté aspekty prechodu Jupitera, Saturna z Vodnára a Uránu, Marsu z Býka do zrodu Saturnu v Škorpiónovi práve v Lukašenkovom horoskope v polovici januára 2021. Potom uvidíme rozuzlenie „čierneho augusta“ Bieloruska ...”

Lavrov tvrdí, že niektoré opozičné sily chcú premeniť Bielorusko na druhú Ukrajinu
Niektorí z bieloruskej opozície chcú v krajine vidieť „krviprelievanie“, tvrdí ruský minister zahraničný vecí Sergej Lavrov, pričom dodal, že kandidátka Svetlana Tikanovská sa zdá byť príťažlivejšia pre západné krajiny ako pre domáce publikum,... Čítať ďalej
24 | 08 | 2020 | Marek Molnár


“Ak Lukašenko dokáže prežiť také ťažké planetárne zmeny a zostať prezidentom, potom by mal postaviť pamätník ako najsilnejší a najagilnejší vládca, schopný odolávať nezvládnuiteľnému.”

Astrologička preskúmala aj dátum 25. augusta 1991, deň Deklarácie nezávislosti Bieloruska.

“Poloha Saturnu a Slnka v dvoch stupňoch Panny a Vodnára je až zarážajúca. 11. januára, v rovnakom druhom stupni Býka, sa bude rozvíjať Urán, planéta zmien a revolúcií. Slnko v horoskope štátu zosobňuje prezidenta, Saturn - výkonnú moc, samotný štát. Saturnova účasť môže naznačovať zmenu na postoch vodcov a preorientovanie politík krajín.”

“11. januára 2021 sa teda Urán, planéta revolúcií, premení na priamy pohyb a tranzitný Saturn a Jupiter sa v Bieloruskom horoskope zjednotia so Saturnom. Od tohto dátumu začnú v krajine veľké zmeny. Možno príde nový vodca. Či je to tak - ukáže čas.”

Bielorusko sa využíva ako „trampolína“ k útoku na Rusko, tvrdí Lukašenko
Bieloruský prezident Alexander Lukašenko hovorí, že sa zhodli s Vladimirom Putinom na tom, že tí, ktorí zasahujú do prebiehajúcej politickej krízy v Bielorusku, majú za cieľ zaútočiť na Rusko, informuje portál RT. Čítať ďalej
23 | 08 | 2020 | Marek Molnár


“Ale už začiatkom roku 2022 pocítia obyvatelia Bieloruska významné zlepšenie v ich životoch, pretože tranzitný Jupiter - planéta veľkého šťastia - sa spojí v horoskope Bieloruska s Mesiacom, ktorý zosobňuje ľudí.”

Taťjana Lukaševičová sa narodila v Moskve, vzdelaním je inžinierka v špecializácii hydraulika. Po ukončení štúdia pracovala v Ústave „Hydroproject“, zaoberala sa projektovaním prílivových elektrární. Ešte v roku 1989 prešla na astrológiu, ktorá sa stala jej hlavným povolaním. Matematické myslenie a láska k systematizácii pomáhajú Taťjane seriózne analyzovať vplyv vesmírnych cyklov na náš život, politiku a ekonomiku.

Európska únia nechce, aby sa Bielorusko stalo druhou Ukrajinou, tvrdí Borrell
Vysoký predstaviteľ EÚ pre spoločnú zahraničnú a bezpečnostnú politiku Josep Borrell varoval, že sa nesmie pripustiť, aby sa Bielorusko stalo "druhou Ukrajinou". Je presvedčený, že je potrebné rokovať s bieloruským prezidentom Alexandrom... Čítať ďalej
23 | 08 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR