Vera Wisterová po únose synov: Konečne ich má doma, súdy však ešte nekončia!
09 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Okrem koronavírusovej pandémie, ktorá v uplynulom polroku potrápila všetkých umelcov a živnostníkov, si známa moderátorka prežívala dlhých deväť mesiacov hrôzy, kedy musela so svojim exmanželom bojovať o unesených synov. Teraz už má však Vera Wisterová (43) oboch chlapčekov naspäť doma.


Život Very Wisterovej, hoci by v poslednej dobe mohol byť námetom pre nejeden hollywoodsky trhák, sa znovu vracia do starých koľají, píše portál Blesk. Chlapci napríklad hneď v septembri začali znovu chodiť do školy, predtým si však so svojou mamičkou a jej partnerom, bratom herečky Kristíny Svarinskej (31) Michalom, užívali spoločné rodinné chvíle.

„Niekoľkokrát sme boli opekať, niekoľkokrát sme sa prešli na bicykli, na kolobežke okolo mesta, kúpalisko, to sme všetko absolvovali. Dopriali si aj stretávanie s kamarátmi, toto im, myslím, najviac chýbalo, a hlavne stretnutie s mojimi rodičmi, pretože tých nevideli už veľmi dlho,“ prezradila Vera Novému Času.

Zvrat v kauze únosu synov moderátorky Very Wisterovej: Súd konečne rozhodol!
Moderátorka Vera Wisterová (43) už nejakú dobu bojuje s exmanželom o ich dvoch synov, ktoré proti jej vôli uniesol do USA. Teraz už však drží v ruke papier, na ktorý tak dlho čakala. Americké súdy konečne rozhodli! Kto má na chlapcov nárok... Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Za veľkou mlákou na nich ich otec Jeremy Hulsh (41) značne pôsobil a podľa slov pôvabnej moderátorky ich aj stresoval. Starší z chlapcov potom vyčítal svojej mame, že kvôli nej už svojho otca nikdy neuvidí, a preto sa s ňou odmietal vrátiť na Slovensko. Teraz už je všetko inak a Harlow (8) aj Theo (6) sa z nepríjemných udalostí minulých dní a mesiacov rýchlo oklepali.

„Je neskutočné, že sa tie deti dokážu tak rýchlo prispôsobiť, adaptovať.. Ako keby zabudli na všetko to zlé, to je geniálne. Keby tam tá ich detská radosť nebola, tak by ľudstvo asi neprežilo,“ domnieva sa Vera.

Vďaka tejto skúsenosti ale vraj dosť zásadne zmenila pohľad na svet. „Táto dramatická situácia, ktorú mám za sebou, ma naučila žiť naplno a brať, čo život prináša deň po dni. Asi som si prestala robiť plány dopredu. Beriem to tak, že každý jeden deň je nový, a z každého dňa sa preto radujem,“ uviedla Wisterová magazínu Plus Jeden Deň.

Lipšic sa postavil v spore proti Vere Wisterovej. Teraz však ani on nevie vypátrať svojho klienta, ktorý jej uniesol deti.
Od únosu dvoch malých synov Very Wisterovej (42) ubehlo už takmer šesť týždňov a po chlapcoch a ich otcovi, moderátorkinom manželovi Jeremy Hulshovi (40), akoby sa zem zľahla. Správu priniesol denník Nový čas. Čítať ďalej
03 | 12 | 2019 | Gabriel Matta


Súdne ťahanice s jej bývalým manželom však ešte stále nekončia! Hoci americká sudkyňa starostlivosť o deti oficiálne priklepla Vere, tá ako výherkyňa súdu žiadala po Jeremym plné preplatenie všetkých súdnych trov vo výške 382 tisíc eur.

Jeho právnici sú však proti. Ceny elitnej advokátskej kancelárie, ktorú si Vera najala, sa im zdajú prehnané. Jeremy, hoci je dlhé roky úspešným producentom, sa údajne oháňa argumentom, že nemá peniaze a je úplne bez príjmov. Celých deväť mesiacov, kedy protizákonne držal svojich synov v Amerike, bol totiž otcom na plný úväzok, a preto nemohol zarábať.

Jediné, čo bol ochotný svojej bývalej žene preplatiť, boli letenky pre chlapcov z USA späť na Slovensko. Tie ho prišli na viac ako 4300 eur. Ako sa americké súdy k jeho námietkam teraz postavia, to ukáže až čas...

Dara Rolins a jej osudoví muži: S kým si po rozchode nedokáže prísť na slovo?
Speváčka Dara Rolins je zvyknutá postarať sama sa o seba a niekoľkokrát priznala, že muža k svojmu životu nepotrebuje, píše portál Šíp. Napriek tomu by veľa jej fanúšikov chcelo po jej boku vidieť nejakého partnera. Šťastie v láske Dara skúšala... Čítať ďalej
07 | 09 | 2020 | Timotej Dudka