Koniec dlhov voči kráľovnej: Meghan a Harry si siahli hlboko do vrecka!
09 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Kráľovná Alžbeta II. (94) môže byť spokojná! Konečne sa jej splnilo, v čo dúfala. Princ Harry (35) s manželkou Meghan Markle (39) totiž konečne splatili svoj dlh britským daňovým poplatníkom za bývanie vo Frogmore, informuje portál Blesk. Ako hlboko si museli siahnuť do vrecka?


Britský princ Harry a jeho manželka Meghan vrátili do rozpočtu kráľovskej rodiny 2,4 milióna libier (vyše 2,6 milióna eur), ktoré minuli za renováciu svojho sídla Frogmore Cottage neďaleko hradu Windsor.

Informovala o tom v pondelok ich hovorkyňa. Peniaze investované z verejných prostriedkov sa rozhodli splatiť už tento rok v januári, keď oznámili svoj oficiálny odchod z kráľovských rolí.

Hrôza v kráľovskej rodine: Pri dome Kate a Williama našli mŕtvolu, identita tela je šokujúca!
Na rozsiahlej ploche jedného z najkrajších londýnskych parkov sa nachádza sídlo vojvodu a vojvodkyne z Cambridge či princeznej Eugenie a Jacka Brooksbanka. Minulý víkend sa tu však odohral horor. V jazere pri Kensingtonskom paláci bola nájdená... Čítať ďalej
07 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Oznámenie o splátke za opravu domu v grófstve Berkshire, ktorý je aj naďalej ich britským sídlom, prišlo krátko po tom, ako vojvoda a vojvodkyňa z Sussexu informovali o uzavretí niekoľkoročnej zmluvy so streamovaciou platformou Netflix, pre ktorú majú vytvárať relácie.

35-ročný Harry je mladším synom následníka trónu princa Charlesa (71) a jeho odchod z kráľovskej rodiny vyvolal v Británii obrovský rozruch. Krátko po narodení syna Archieho (1) sa Harry rozhodol rezignovať na titul kráľovskej výsosti a plnenie oficiálnych povinností a kvôli väčšiemu súkromiu sa spoločne s manželkou presťahoval za oceán.

Manželský pár vtedy uviedol, že chce usilovať o finančnú nezávislosť, a preto chce daňovým poplatníkom vrátiť aj prostriedky zaplatené za renováciu britského domu.

5 nezabudnuteľných filmov zosnulého Chadwicka Bosemana
Rakovina je krutá choroba, ktorá si skrátka nevyberá. Ak si vás táto zákerná choroba vyberie, musíte s ňou bojovať zo všetkých síl, a ani to bohužiaľ často nestačí. Dňa 28. augusta jej po štvorročnom boji vo veku 43 rokov podľahol hollywoodsky... Čítať ďalej
05 | 09 | 2020 | Timotej Dudka