Drogy, anorexia, depresie: Kam zmizli najslávnejšie hollywoodske dvojčatá Olsenové?
09 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Roztomilé dievčatá sa na kameru pozerali už ako bábätká, píše portál Kinotip2. Dnes už by ste slávne dvojčatá však možno ani nepoznali. Aký životný príbeh za sebou majú Mary-Kate a Ashley a čo robia populárne „Olsenky“ dnes?


Detstvo pod dohľadom kamier

Svoju kariéru naštartovali slávne dvojčatá hviezdne: Objavili sa v úspešnom seriáli Plný dom, kde sa obe dievčatá striedali v úlohe malej Michelle Tanner. Keď ich matka vzala na konkurz, ktorý vyhrali, nemali ani rok.

V projekte potom vydržali osem rokov. Blondínky sa následne objavili v niekoľkých filmoch pre teenagerov. Medzi úspešné snímky vo filmografii dvojčiat patria napríklad Malé dohadzovačky alebo Jeden deň v New Yorku, ktorý bol zároveň v roku 2004 aj ich posledným filmom.



Po opustení filmového sveta to skúšali ako speváčky. Obe sestry sa vrhli aj na modelingovú dráhu a stali sa z nich známe módne návrhárky. Meno „Olsen“ začalo fungovať ako mimoriadne úspešná obchodná značka. Úspech a detstvo pred kamerou, v ktorom „Olsenky“ prakticky nemali šancu zažiť bežný život svojich rovesníkov, si však vybrali krutú daň.

V médiách sa preberali divoké večierky, drogy a anorexia. Na vzhľade mladšej Mary-Kate sa údajne podpísali aj početné plastické zákroky. Ashley mala taktiež podľa dostupných informácií trpieť psychickými problémami.



Blýska sa v živote Olsen Twins na lepšie časy?

V poslednej dobe sa však objavujú správy, že sa dvojčatám podarilo tieto problémy prekonať a úspešne sa vrátili do módnej branže. Predtým populárne sestry sa na verejnosti objavujú len minimálne a s médiami nekomunikujú.

Po profesijnej stránke sa tak blondínkam snáď začalo znova dariť. V osobnom živote už to majú slávne dvojčatá komplikovanejšie. Mary-Kate Olsenová na seba v poslednej dobe strhávala svojím súkromím značnú pozornosť. Vydala sa za mladšieho brata bývalého francúzskeho prezidenta Oliviera Sarkozyho. S mužom, od ktorého ju delilo 17 rokov, sa ale nakoniec rozviedla.

Jej sestra Ashley má aktuálne randiť s mladým umelcom Louisom Eisnerom. Vraj je to medzi nimi vážne, ale pár si chráni súkromie a spoločne sa takmer neobjavujú na verejnosti.

Steven Seagal pricestoval na Krym, privítali ho ako štátnu návštevu
Na Krym pricestovala hollywoodska hviezda Steven Seagal, napísal na sociálnej sieti šéf regiónu Sergej Aksjonov . Správu zverejnil portál tass.com. Čítať ďalej
08 | 09 | 2020 | Ivan Brožík