Jasmina Alagič výrazne zmenila svoj vzhľad: Čo na to povie Rytmus?
07 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Jasmina Alagič Vrbovská cez víkend vyrazila medzi ľudí, čo si pochopiteľne žiadalo, aby zamierila k vizážistom. Manželka repera Rytmusa zmenila vzhľad naozaj výrazne. Čo na to asi hovorí?


Rytmusova manželka Jasmina Alagič sa poslednou dobou až tak často v spoločnosti neukazuje, pretože väčšinu času venuje starostlivosti o ich malého syna Sanela, píše portál Stars24. Tento víkend však urobila výnimku!

Fanúšikov pritom poriadne prekvapila tým, ako vyzerala, čo mohli všetci posúdiť na základe snímok, ktoré zverejnila na svojom instagramovom profile. U vizážistov evidentne strávila veľa času.



Balkánska kráska na sobotňajšom odovzdávaní cien OTO zažiarila v čiernych šatách. Priaznivci si však všímali predovšetkým jej účes, konkrétnejšie farbu vlasov. Jasmina má totiž po novom výrazne svetlejší odtieň.

Niet pochýb, že reper s touto zmenou nebude mať problém. Okrem toho sme jeho bývalú partnerku Daru Rolins s inými ako blond vlasmi nikdy nevideli.

Pyšná mamička Jasmina Alagič Vrbovská: Toto už zvláda jej syn Sanel!
Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (31) sa rada chváli svojím synom Sanelom! Chlapec rastie ako z vody. Dokonca už toho vraj zje viac ako jeho známa mamička, píše portál Stars24. Čítať ďalej
01 | 09 | 2020 | Timotej Dudka