Dara Rolins a jej osudoví muži: S kým si po rozchode nedokáže prísť na slovo?
07 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

 Speváčka Dara Rolins je zvyknutá postarať sama sa o seba a niekoľkokrát priznala, že muža k svojmu životu nepotrebuje, píše portál Šíp. Napriek tomu by veľa jej fanúšikov chcelo po jej boku vidieť nejakého partnera. Šťastie v láske Dara skúšala hneď niekoľkokrát. Kto boli jej osudoví muži?



Matěj Homola

O Matejovi sa dá povedať, že je vlastne tým nejosudovějším mužom pôvabnej speváčky. Predstavovali po uši zamilovaný pár a Dara s ním má svoju jedinú dcéru Lauru. Do vzťahu však zasiahla nevera z Matějovej strany a pár sa rozišiel. O nenávisti sa však hovoriť nedá. Dvojica dodnes zostala dobrými priateľmi a obaja sa podieľajú na výchove ich dcérky.
Rytmus

Rytmus je zatiaľ posledným partnerom Dary. Spoločne strávili dlhých sedem rokov, počas ktorých to vyzeralo na lásku do konca života. Rytmus dokonca pre svoju vtedajšiu lásku nahral zamilovanú pieseň. O priateľstve po rozchode, ako tomu bolo v prípade Matěja Homolu, sa však rozhodne hovoriť nedá.



Po množstve špekulácií sa obaja tvárili, že rozchod bol spoločným rozhodnutím. Následne sa začalo šuškať, že Dara ukončila vzťah ako prvá, čo podľa všetkého niesol Rytmus veľmi ťažko. Pár rozporuplných príspevkov dokonca reper zdieľal na sociálnych sieťach a neskôr aj zmazal song venovaný Dare.
Petr Vlasák

Viac než ako partner bol Petr Vlasák pre Daru dôležitý ako priateľ. Po rozchode spolu mali veľmi pekný vzťah. V roku 2006 bola Petrovi diagnostikovaná rakovina mozgu, ktorú však zdarne porazil. Nemal však vyhrané na dlho. Choroba sa totiž vrátila a Peter súboj s ňou bohužiaľ prehral.


Jaroslav Bednář

Dara nedokázala odolať hokejistovi Jaroslavovi Bednářovi ani jeho modrým očiam. Randili spolu niečo cez dva roky, po ktorých nasledoval rozchod. Jaroslavovi údajne vadila Darinkina pracovná vyťaženosť.


Sagvan Tofi

Byť po boku kráľa večierkov rozhodne nie je len tak. Svoje o tom vie určite aj sama Dara, pre ktorú bol vzťah so Sagvanom rozhodne tým búrlivejším obdobím života. Vzťah to bol však krátky, divoké obdobie Daru prešlo a vymetať večierky ju už veľmi nelákalo. S odstupom času však Dara a Sagvan na spoločné časy spomínajú s úsmevom.

Dara Rolins úprimne o láske: Prezradila, ako by mal vyzerať jej chlap!
Dara Rolins je od rozchodu s reperom Rytmusom nezadaná a zatiaľ všetky špekulácie o novom vzťahu sa ukázali byť nepravdivé. Teraz však speváčka aspoň naznačila, ako si to s chlapmi vlastne predstavuje, píše portál Stars24. Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Timotej Dudka