Ďalšia svadba v politických kruhoch. Vydávala sa poslankyňa Cigániková
06 | 09 | 2020 I Natália Sollárová

Poslankyňa národnej rady Jana Cigániková povedala v sobotu svoje „áno“ dlhoročnému partnerovi Danielovi Bittóovi. Svadba sa uskutočnila v kaštieli Studené v Moste pri Bratislave. Nechýbal na nej ani predseda SaS Richard Sulík.


Šéfka zdravotníckeho parlamentného výboru sa tak už volá Bittóová Cigániková. Svadbu sprevádzali prísnejšie hygienické opatrenia kvôli pandémii nového koronavírusu. Hosťom preto rozdávali rúška, uviedol portál topky.sk. Boli prešívané strieborným vláknom a s iniciálami manželov.

Na udalosti nechýbal ani Cigánikovej stranícky líder Richard Sulík, ktorý tu mal jednu špeciálnu úlohu. Priamo pred hosťami v kuchárskej zástere pripravoval jedlo. Podľa portálu Nový čas mu pri tom asistoval šéfkuchár Marcel Ihnačák.

Krajčího mrzí, že Matovič bol na svadbe bez rúška
Nedávne svadby v politických kruhoch sa stretli s nevôľou ľudí i ministra zdravotníctva. Vodu kážu, víno pijú, myslia si niektorí komentujúci na sociálnych sieťach. Čítať ďalej
02 | 09 | 2020 | Natália Sollárová


Poslankyňa si Sulíka vybrala nielen za kuchára, ale aj za svedka. K oltáru ju okrem synov odprevádzal ďalší člen rodiny – pes Ivy. Ten podľa portálu Plus jeden deň zotrvával počas celého obradu v jeho blízkosti. Z fotiek, ktoré Cigániková zverejnila na Instagrame vidno, že bol tiež súčasťou družičkovskej akcie pred svadbou.



Medzi hosťami bol okrem Sulíka aj šéf Dobrej voľby exminister Tomáš Drucker, župan bratislavského kraja Juraj Droba, europoslanec Eugen Jurzyca, štátny tajomník hospodárstva Karol Galek a ďalší, uviedol portál Plus 7 dní. Účasť prisľúbil i Boris Kollár a pozvaní boli všetci stranícki kolegovia z SaS. Celkovo sa malo na slávnosti zúčastniť takmer 130 ľudí.

Poslankyňa Cigániková to už má oficiálne: Bude svadba! Príde aj nezvyčajný hosť
Poslankyňa národnej rady Jana Cigániková sa bude opäť vydávať. Dlhoročný vzťah „s najkomplikovanejším chlapom“, akého pozná zmení na manželský zväzok už v septembri. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Natália Sollárová