Neuveriteľný príbeh s krutým koncom. Výmysel dievčaťa stál jej strýka život
04 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Desaťročné dievča iba zo srandy obvinilo svojho strýka z osahávania, jej rodičia ho za to znásilnili a zabili!


Obvinenie zo sexuálneho obťažovania dopadlo tragicky. Štyria muži a jedna žena mali vziať spravodlivosť do vlastných rúk a krutým spôsobom zabiť nevinného! O šokujúcom incidente píše český Blesk. Podľa polície si sťažovateľka, 10-ročné dievčatko, celú vec s osahávaním „pod úrovňou pásu“ iba vymyslelo.
Veľmi krutá sranda

Že aj obyčajná sranda môže niekedy dopadnúť veľmi zle, dokumentuje desivá udalosť, ktorá sa stala v ruskom Jekaterinburgu. Práve takéto niečo si iba „zo srandy!" vymyslelo iba 10-ročné dievča. Úplne nevinný Dmitrij Chikvarkin († 48) však na doplatil veľmi krutým spôsobom .

Nebojácny hasič zachránil ženu, ktorá bola uväznená na okne na 16. poschodí, zatiaľ čo jej byt horel (VIDEO)
Zábery z odvážnej záchrany, pri ktorej hasič hrdinsky zišiel po lane na 16. poschodí výškovej budovy, aby zachránil uväznenú ženu, zatiaľ čo jej byt horel, sa teraz šíria internetom, informuje portál RT. Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Marek Molnár


Na začiatku všetkého bola obyčajná rodinná výpomoc. Rodičia dievčaťa, Valéria Dunaevaová (25) a Sergej Chabin (33), požiadali Dmitrija o odvoz ich dcéry a jej nevlastnej sestričky (3). Vodič z povolania súhlasil s tým, tú službičku pre svojich príbuzných samozrejme veľmi rád urobí.
Pomsta ako z hororu

Dievčatko však potom doma pred Dunaevaovou začala vyhlasovať, že ju strýko obchytkával „od pása dole“. Matka sa rozpálila do biela! Až keď sa vymyslenú informáciu dozvedel jej manžel, začalo sa schyľovať k najhoršiemu. Muž podľa Blesku zobral ženu a troch kamarátov, ktorých poznal zo skupiny občianskej sebaobrany, a vyrazili za údajným sexuálnym predátorom. Následné udalosti sú ako z hororu.

Dmitrija znásilnili prinesenou železnou rúrkou a potom ho s ňou nemilosrdne ako zmyslov zbavení mlátili po hlave až kým mu neroztrieštili lebku. Polícia však v priebehu vyšetrovania zistila, že obeť bola zrejme úplne nevinná a dievčatko si obvinenia z obťažovania vymyslelo.

Hlavného páchateľa vraždy a jedného z jeho komplicov už zadržali, ďalší dvaja sú na úteku. Žene v prípade dokázania viny hrozí trest 20 rokov odňatia slobody, mužom až doživotie.

Chovanec bol v Belgicku zavraždený v čase, keď tam bol veľvyslancom otec Matúša Valla
V čase smrti Jozefa Chovanca bol veľvyslancom v Belgicku otec Matúša Valla, Stanislav Vallo. Denník N už beží Vallovcom na pomoc. Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Petra Demková