Dominika Gottová: Pred manželom Tolkkim utiekla z Fínska, teraz je jej jediná opora!
04 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Dominika Gottová na konci minulého roka odišla od svojho manžela Tima Tolkkiho po takmer dvadsiatich rokoch. Ťažká životná situácia a depresie však dcéru Karla Gotta s fínskym muzikantom opäť spájajú, píše portál Šíp.


Hoci sa Dominika Gottová zo všetkých síl snaží postaviť na vlastné nohy, príliš sa jej nedarí. Najstaršia dcéra Karla Gotta síce pracuje, kríza okolo koronavírusu jej však priniesla poriadne starosti.

Gottová musela opustiť jedno zo svojich dvoch zamestnaní a teraz je na stálo v lahôdkach v pražskom nákupnom centre Palladium. Spokojná tam ale rozhodne nie je, čo sama nedávno priznala.

„Prosím všetkých, nie som hudobná ani filmová hviezda, ktorá potrebuje vypredávať sály! Ja mám jasne dané, koľko zarobím. Nemám výplatu podľa toho, koľko ľudí si na mňa kúpi lístok. Prosím všetkých o pochopenie a pokoj v práci. Snažím sa normálne uživiť, tak mi to prosím umožnite,“ poprosila nedávno zúfalá Gottová v rozhovore pre portál Ahaonline. Dominika navyše rieši rovnaký problém aj s bývaním.

Dominika Gottová na mizine: Ako predavačka údenín žiada ľudí, aby si ju stále neprezerali!
Namiesto toho, aby mohla v pokoji spomínať na svojho zosnulého otca Karla Gotta († 80), rieši nepríjemné starosti! Najstaršia Slavíkova dcéra Dominika Gottová (47) sa totiž dostala do veľkých finančných ťažkostí, ktoré v tejto chvíli ohrozujú jej... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Po nepríjemnom spore s dnes už bývalou kamarátkou Šárkou Rezkovou si našla Dominika Gottová nové bývanie. V byte ju ale denne obťažujú novinári, a preto sa už pár týždňov snaží nájsť opäť nové miesto, kde by mala aspoň trochu súkromia.

Životná situácia nie je aktuálne pre Dominiku práve ideálna a hoci možnosť návratu k manželovi dlho zamietala, v poslednej dobe jej podľa časopisu Pestrý svet začína chýbať!

Gottová po smrti otca nemá nikoho, kto by pre ňu bol skutočnou oporou. Zostala jej iba mamička Antonie Zacpalová, so zvyškom rodiny však nemá vôbec dobré vzťahy. Trpká samota však donútila najstaršiu dcéru slávneho speváka spomínať a opäť si začína rozumieť s manželom! Tolkki mal ale v minulosti na ňu devastujúci vplyv!

Čo má spoločné Dominika Gottová s Ivetou Bartošovou? Mrazivá paralela s nešťastnou legendou!
Závislosť na alkohole a liekoch či problematické vzťahy s mužmi. Jednoznačné fakty, ktoré Ivetu Bartošovú († 48) a Dominiku Gottovú (46) spájajú. Napriek tomu však najstaršia dcéra Majstra neustále presviedča okolie, že už vykročila na správnu... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Timo Tolkki už je pár týždňov späť v Mexiku, kde s ním žije jedna z jeho mileniek Ingrid Bell. Aj keď mal manžel Gottovej mnoho mladších žien, pre Dominiku má stále slabosť.

Pri svojej nedávnej ceste do Prahy sa snažil o romantickú schôdzku, ktorá nakoniec nedopadla podľa jeho predstáv. Ubehol však nejaký čas a Gottovej sa zrejme jeho návrh začína pozdávať!

„Timo Tolkki mi práve poslal túto pieseň - The Best Is Yet To Come (Verím, že to najlepšie ešte len príde) od skupiny Scorpions, ktorú obaja milujeme. Timo pozná dôvody, prečo som tak nešťastná. Táto pieseň je nádejná a pozitívna. Chcel ma tým rozveseliť, ale dnes ma to rozplakalo, pretože v mojom prípade nevidím šancu, že sa môj život zlepší,“ napísala Dominika na svoj Facebook. Z týchto slov je jasné, že neprežíva zrovna šťastné obdobie.

Či by bol však návrat k manželovi najlepší nápad, si nie sme úplne istí. Tolkki má totiž rovnako ako Gottová sklony k závislostiam a alkoholu sa rozhodne nevyhýba. Uvidíme teda časom, či sa manželia ešte spoja, alebo dôjde na rozvod, o ktorom obaja hovoria takmer rok.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/03/pohreb-karla-gotta-%e2%80%a080-ako-reklama-maestro-v-tom-nie-je-sam/