Andy Hryc (70) o boji s leukémiou: Na rovinu povedal, čo ukázali výsledky rozboru krvi!
04 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Každú stredu má Andy Hryc (70) vždy zovreté hrdlo. Herec dochádza k svojmu lekárovi Martinovi Mistríkovi (68), zástupcovi prednostu kliniky hematológie na kontrolu. Podstupuje testy, ktoré ukážu, či transplantácia kostnej drene kvôli leukémii pomáha, informuje portál Blesk.


Je to každotýždenný rituál. „Čísla sa stále mierne zlepšujú,“ napísal Hryc Blesku. „Ďakujem moc za podporu. Bojujem a budem bojovať,“ sľubuje.

Hryc už bol veľmi vyčerpaný z prísnej diéty a nútenej samoty kvôli prípadnej nákaze. Náladu mu však zdvihla dcéra Wanda (43), ktorá produkovala práve dokončený film Známi neznámi.

„Slovenskí a českí herci točili dvanásť hodín denne. Som pyšný na dcéru, ktorá pohotovo kúpila práva, keď zistila, že ich majiteľ je vo väzení a nemôže opciu na práva uplatniť,“ prezradil herec. Na posledný natáčací deň sa dokonca s manželkou prišiel pozrieť.

Andy Hryc po boji s leukémiou opäť na pľaci: A zase chudší!
Prvýkrát od doby, kedy mu diagnostikovali leukémiu, bol opäť na pľaci! Andrej Hryc (70) sa s pomocou barle a manželky Veroniky (65) vypravil na natáčanie filmu Známi neznámi, ktorý produkuje jeho dcéra Wanda (42), informuje portál... Čítať ďalej
20 | 08 | 2020 | Timotej Dudka