Poslanec NRSR chodí po kanáloch
03 | 09 | 2020 I Ivan Brožík

Peter Kremský tvrdí, že "chodiť po kanáloch nemusí byť vždy potupné”. Predseda pôdohospodárskeho výboru národnej rady Slovenskej republiky Peter Kremský si na kanálové prostredie v uplynulých dňoch posvietil a nevie si ho vynachváliť.


Peter Kremský je náruživý milovník pohybu na dvoch kolesách. Na bicykli trávi každú voľnú chvíľu a najčastejšie ho na ňom vidieť niekde na úpätí Malých Karpát. Dá sa povedať, že ak sa práve nevenuje práci, sedí na bicykli a z jeho sedadla sa “kochá” práve tak, ako pán doktor (Rudolf Hrušínsky ) vo filme Vesnička má středisková.

Obľúbený kanál poslanca Kremského - Baťov - reprofoto FB.


Tak, ako predseda jedného z ekonomických parlamentných výborov pred dovolenkami vyzýval, aby sme ich trávili na Slovensku, tak aj on sám osobne dostál svojim výzvam. Pochodil či prejazdil hory, podunajskú krajinu a ešte zašiel aj na kanál - ten Baťov pri Skalici. Zo svojich prázdnin na Slovensku dokonca na sociálnej sieti spravil celý súťažný seriál.

“Stačí sa dostať trošku vyššie a zrazu vidíte doďaleka” - vyjadruje sa v dvojzmysloch Peter Kremský. A tak možno konštatovať, že turistika má tiež veľa spoločného s politikou. Zrejme to platí aj v prípade Kremského výroku z titulku. Ale, dúfajme, že nie paušálne, inak by sa z chodenia po kanáloch stala najnovšia snobarina istej časti politickej scény.

Hoci - niečo "do seba" by to určite malo...

Predseda parlamentu udelí Hurbanovu cenu aj koaličnému kolegovi Budajovi
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) udelí v utorok 1. septembra štátnu cenu Jozefa Miloslava Hurbana piatim osobnostiam. Čítať ďalej
31 | 08 | 2020 | SITA