Meghan deň pred megxitom zlomila srdce svojim zamestnancom: Takto to byť nemuselo!
03 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Vernejších zamestnancov by hľadali len ťažko. Boli s nimi od svadby až po narodení Archieho (1), niektorí dokonca sprevádzali princa Harryho (35) pubertou. Potom im ale Meghan Markleová (39) zlomila srdce jedinou vetou a obrátila životy všetkých kompletne naruby, píše portál Blesk.


Najnovší knižný bestseller o tajuplnom živote vojvodov zo Sussexu prichádza so stále novými čriepkami z ich súkromia. Autori Omid Scobie a Carolyn Durandová v knihe Hľadanie pravdy obetovali veľkú časť svojho času a vytiahli aj veci, o ktorých by sa nikomu ani len nesnívalo. Napríklad zdrvujúci moment, kedy Meghan a Harry nepriamo oznámili svojim zamestnancom, že majú padáka.

Stalo sa to údajne deň pred oficiálnym ohlásením tzv. „megxitu“. Meghan s Harrym zvolali komorníkov, osobných asistentov, všetkých kľúčových pracovníkov a dojímavo sa s nimi rozlúčili.

Vyštvalo Harryho a Meghan z rodiny rasistické šikanovanie princa Philipa?
V Británii sa už dlho nehovorí o niečom inom. Meghan a Harry v budúcnosti nenastúpia na trón. Nechcú. Radšej túžia byť finančne nezávislými a pracovať. Meghan je koniec koncov bývalá herečka, ktorá sa musela kvôli láske k princovi vzdať svojej... Čítať ďalej
02 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Zamestnanci, ktorí boli s párom od prvého dňa, smútili nad tým, čo mal byť príbeh plný šťastia: dvaja ľudia sa do seba zamilujú, vezmú sa, privedú na svet potomka, slúžia kráľovnej, koniec. Namiesto toho sa rozhodli opustiť krajinu,“ píše sa v knihe. Autori následne zmieňujú, že Meghan jedného zo zamestnancov objala a povedala mu: „Takto to byť nemuselo,“ čo vernému pracovníkovi zlomilo srdce.

S odchodom z Británie a zbavením sa všetkých kráľovských povinností dostalo mnoho posluhovačov padáka. Niektorým sa však pošťastilo a uchytili sa na inom pracovisku pod iným členom kráľovskej rodiny. Je však zrejmé, že megxit prevrátil naruby životy nielen popredných monarchov, ale aj celkom obyčajných ľudí.

Pripitý Depardieu na mopede v Paríži: „Mám radšej Putina“
Slávny herec s pozitívnym testom na alkohol skončil na policajnej stanici. Čítať ďalej
01 | 09 | 2020 | Ivan Brožík