Belohorcová po úteku z USA ukázala nové bývanie: To sa nedá porovnávať! (VIDEO)
03 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Pred nedávnom dala Zuzana Belohorcová (44) navždy zbohom Miami, kde žila dlhých dvanásť rokov. S deťmi už dorazila do španielskej Marbelly. Teraz sa v novom domčeku snažia zabývať. Je to však úplne iná káva ako ten luxus, na ktorý bola zvyknutá v USA, píše portál Blesk.


Kvôli finančnej a sociálnej situácii, ktorá za veľkou mlákou nastala, musela po koronavírusovej pandémii a zúrivých demonštráciách dať moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová zbohom svojmu životu, na aký bola toľko rokov zvyknutá.

A nielen ona, ale aj jej manžel Vlastimil Hájek (45) a ich dve deti Salma (10) a Nevio (6). Posledné hodiny na Miami strávila rodinka spoločne pri bazéne. Zatiaľ čo deti vyčíňali vo vode a manžel Vlasta popíjal prosecco, Zuza si ešte narýchlo nechala na pamiatku vytetovať na členok spomienku na jednu etapu života.



Potom sa už vydali na dlhú cestu, ktorú zatiaľ absolvovala len Belohorcová s deťmi. Manžel zatiaľ zostal v USA, aby sa postaral o predaj všetkých ich tamojších nehnuteľností.

Slávna blondínka potom počas celej cesty informovala svojich fanúšikov, kde sa práve nachádza. Čakala ich neskutočne dlhá cesta z Miami cez Frankfurt a Štokholm až do Španielska, ktorá trvala celkovo 26 hodín. Rodinka si zatiaľ v Marbelle prenajala byt, kde bude žiť dovtedy, než nájdu vhodný domček s bazénom.

Zuza už stihla dokonca zdieľať krátke video z ich dočasného domova. Natočila napríklad ich novú terasu a výhľad do okolia. Býva v príjemnej štvrti s výhľadom na bazén. Je to o dosť menšie, než na čo boli zvyknutí v Amerike, ale zase to tu pôsobí útulne, s rodinnou atmosférou, skrátka jedna vila nalepená na druhej v štýle dovolenkových apartmánov. Nechýbajú všadeprítomné palmy, a dokonca sú k videniu aj bazény.



„Je to tu krásne, ale samozrejme trošičku iné,“ pripúšťa Belohorcová. Nádherný byt vo vysokom mrakodrape, z ktorého sa ponúkal dychberúci pohľad na mesto i na pláž, kde sa fotila na balkóne pri západe slnka a všetko okolo nej žiarilo, to všetko je už dnes minulosťou.

Salma s Neviom hneď v stredu nastúpili do novej medzinárodnej školy. „Neviem, ako ich zobudím do školy, s tým časovým posunom to bude tie prvé dni veľmi náročné, ale zvládneme to, nič iné sa nedá robiť. Dôležité je, aby sa im v tej škole páčilo,“ vyhlásila Belohorcová a vzápätí sa pochválila snímkami, na ktorých jej potomkovia pózujú v školských uniformách.

Zuzana Belohorcová sa už späť do Ameriky nevráti! Prečo má taký hrozný strach z lietania? (VIDEO)
Príde to čo nevidieť! Zuzana Belohorcová (44) si s deťmi užíva posledné chvíle na slnečnej Floride. Vôbec sa ale neteší na nadchádzajúcu cestu až do Španielska. Má totiž obrovský strach z lietania, píše portál Aha!. Čítať ďalej
29 | 08 | 2020 | Timotej Dudka