Vyštvalo Harryho a Meghan z rodiny rasistické šikanovanie princa Philipa?
02 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

V Británii sa už dlho nehovorí o niečom inom. Meghan a Harry v budúcnosti nenastúpia na trón. Nechcú. Radšej túžia byť finančne nezávislými a pracovať. Meghan je koniec koncov bývalá herečka, ktorá sa musela kvôli láske k princovi vzdať svojej kariéry. Toto je pre ňu perfektná príležitosť, ako sa k nej zase nenápadne vrátiť. Ponuky sa jej už pozvoľna hrnú, píše portál Šíp.


Nebude to asi jediný dôvod k odstupu. Pravdepodobne za to môžu aj zádrapčivé komentáre princa Philipa. „Čítala som, že princ Philip pravdepodobne prispel k rozhodnutiu vojvodkyni a jeho vnuka nepoužívať v budúcnosti kráľovské tituly. Bol na nich naštvaný,“ uviedla pre televíziu Fox New Leslie Carroll, autorka mnohých kníh o kráľovskej rodine.

„Už v minulosti mal divné poznámky o ľuďoch inej farby pleti, takže príčina ich rozhodnutia je možná ďaleko hlbšia,“ dodáva Carroll, ktorá má na svojom konte mnoho diel ako Významné kráľovské sobáše, Kráľovské aféry či Americká princezná: Milostný príbeh Meghan Markle a princa Harryho.

Harry a Meghan zúria! Niekto na nich prezradil to, čo sa nemalo dostať von!
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan mali vo svojom rajóne donášačov! Niekto z vnútra kráľovského paláca totiž vynášal informácie na verejnosť, a im to celkom právom vadilo. Čo ich ale pobúrilo ešte viac je, že sa ich nikto z rodiny nezastal, píše... Čítať ďalej
28 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Americká spisovateľka verí, že vojvodkyňa Meghan bola britskou, najmä bulvárnou, tlačou dennodenne týraná. Aj to je ďalší dôvod, prečo spolu s Harrym odišli do ústrania, kde vychovávajú v pokoji syna Archieho. „Niet divu, že Harry má pocit, že má déjà vu. Veď takto sa zaobchádzalo s jeho matkou, princeznou Dianou,“ pokračuje Carroll.

„Harry a Meghan boli v kráľovskej rodine šikanovaní. Harry urobil múdre a dospelé rozhodnutie, ktorým uchránil svoje malé dieťa a manželku pred toxickým prostredím,“ mieni Carroll. U väčšiny verejnosti sa s pochopením nestretol. Kritizovaný bol aj za to, že svoje rozhodnutie s Meghan zverejnili na sociálnych sieťach. Kráľovná o tom totiž nemala ani tušenie.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/08/30/william-a-harry-oznamili-svetu-ako-si-uctia-pamiatku-princeznej-diany-%e2%80%a036-k-jej-60-narodeninam/

Po tom, ako slová o odchode vypustili do sveta, Británia bola v šoku a Buckinghamský palác zúril. „Je to ohromujúce, je to historické, v moderných dejinách to nemá obdobu,“ uviedol spravodajca BBC Jonny Dymond, ktorý sa podobne ako Carroll zameriava na britskú monarchiu.

Nikto z mediálnych expertov si nepamätá dobu, kedy by kráľovská rodina vyťahovala svoje spory na verejnosť. Všetko vždy prebehlo v absolútnej tichosti. Tým časom ale zrejme odzvonilo a jemný nesúhlas dala najavo aj kráľovná Alžbeta. To sa v minulosti tiež ešte nestalo. Mala zrejme čo robiť, aby svoj hnev udržala na uzde.

Elon Musk si zahral vo filme Iron Man! (VIDEO)
Všetci určite poznáte film Iron Man 2, všimli ste si ale niekedy, že si v ňom zahral aj známy inžinier a vynálezca Elon Musk? Príbeh za oponou je však oveľa dlhší, informuje portál Kinotip2. Čítať ďalej
29 | 08 | 2020 | Timotej Dudka