Trojročnú dcéru bodala nožnicami a mŕtvu ju hodila do práčky
02 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Beštiálna matka, ktorá minulý rok v auguste zavraždila trojročnú dcéru, ide do väzenia. Krajský súd v Olomouci jej vymeral 19 a pol roka za vraždu obzvlášť surovým trýznivým spôsobom. Počas súdu žena svojho činu hlboko ľutovala, napriek tomu tvrdila, že by dievčatku nikdy neublížila, informuje portál Extra.


K tragédii došlo 14. augusta 2019 v českom Přerove. Súd na základe početných dôkazov nepochybuje, že dievčatko zavraždila matka.

„Z prehliadky po zadržaní a prevezení do liečebne vyplýva, že spod nechtov ženy boli odobraté stery, kde bolo nájdené DNA obete i jej krv. Muž, ktorý sa na mieste pohyboval, žiadne podobné stopy po zadržaní nevykazoval. Okrem toho boli na tele obžalovanej zdokumentované početné hematómy na rukách dokazujúce údery,“ uviedol sudca Petr Sušil počas súdneho konania.

Bezcitná matka v Česku brutálne týrala štvormesačné bábätko, dieťa kvôli nej príde o zrak!
Českom otriasa ďalší desivý prípad týraného dieťaťa. Tentoraz sa ho dopustila matka v Hradci Králové. Bábätko v dôsledku týrania skončilo v nemocnici a muselo podstúpiť náročnú operáciu. Teraz zrejme príde o zrak. Prípad vyšetrujú kriminalisti,... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Žena bola v pondelok odsúdená za vraždu spáchanú na dieťati obzvlášť surovým a trýznivým spôsobom. Obhajca Karel Viktora však uviedol, že v byte bol v čase vraždy i muž, ktorý drogy užíval taktiež.

„Nemožno vylúčiť, že upadla napríklad po páde či vplyvom drogy do bezvedomia, a keď sa zobudila v prázdnom byte po mužovom odchode, dieťa už bolo mŕtve. To u nej vyvolalo šok a vplyvom drogy a straty pamäti si mohla sama začať myslieť, že čin spáchala. Vplyvom toho pobehovala okolo a kričala, že urobila p**ovinu, z čoho je vyvodené, že čin spáchala,“ uviedol Viktora.

Na začiatku súdu sa obžaloba dožadovala výnimočného trestu, ktorý by zabezpečil trest odňatia slobody až na 25 rokov. Matka si však nakoniec odpyká trest vo väzení na 19 a pol roka. Sudca vzal do úvahy aj to, že žena odmietala prestať užívať návykové látky, hoci na ňu okolie naliehalo. Počas súdu však zdôraznila, ako ju úmrtie vlastnej dcéry zarmútilo.

Ohavná matka držala dcéru 26 rokov v búde a kŕmila ju mačacím žrádlom!
Ruska Tatyana Bushueva donútila vlastnú dcéru, aby sa kŕmila potravou pre mačky po dobu 26 rokov. Po hospitalizácii starej ženy sa jej dcéra Nadezhda rozhodla vyjsť z domu. Normálne jedlo ale nie je schopná zjesť a nerozumie dnešnému svetu,... Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Strašne ma to mrzí a ľutujem to, že malú už nikdy neuvidím. Znamenala pre mňa všetko na svete, nikdy by som jej neublížila, milovala som ju. Je mi strašne ľúto, že už tu nie je,“ uviedla na súde matka, ktorá v noci 14. augusta a ďalší deň ráno užila pervitín. V tom čase niekoľkokrát do trojročnej dcéry udrela päsťou, škrtila ju rukami, elektrickým káblom a šestnásťkrát bodla nožnicami. Bezvládne telo našla polícia v práčke.

„Nikdy v živote by som takú vec neurobila, nejde mi do hlavy, že by som niečo také spáchala. Mala som pre ňu nachystané na ráno veci do škôlky, mali sme sa sťahovať, mali sme naplánovaný život. Nechápem, čo sa stalo,“ dodala matka.

V Prahe zasahujú hasiči v jednom z bytov v ktorom zhorel starší muž (VIDEO)
S koncom augusta došlo k ďalšiemu požiaru jedného z pražských bytov. Hasiči kvôli prevencii evakuovali dvoch ľudí. Obeťou požiaru sa stal starší muž, ktorý v byte žil. Zrejme išlo o nešťastnú náhodu, kedy ohorok od cigarety zapálil nábytok,... Čítať ďalej
01 | 09 | 2020 | Timotej Dudka