Ľubomír Galko “oslávil” menovanie za riaditeľa Leteckých opravovní v Trenčíne kulinárskou šou
02 | 09 | 2020 I Ivan Brožík

Variť vie, to nie je žiadne tajomstvo. Chute robiť tiež vie. Verme, že sa mu podarí “uvariť” aj výrobný program pre firmu takmer na kolenách.




Mňamka zo statusu na FB Ľubomíra Galka.


“Dnes som bol vymenovaný do funkcie predsedu predstavenstva spoločnosti Letecké opravovne Trenčín, a.s. a od 1.9.2020 budem pôsobiť v tejto spoločnosti na pozícii generálneho riaditeľa.” - Informuje nás Ľubomír Galko na svojom statuse známej sociálnej siete. A pri tej príležitosti doma vyčaroval dráždidlo pre chuťové bunky každého gurmána.

Ľubomír Galko skvele varí. Nielen rôzne politické inotaje a antikorupčné recepty. Tento raz to bolo mäso na hríbovej omáčke s pečenými zemiakmi. A sľub: “Budem pracovať pre štát, budem pracovať pre Slovensko.”

 

Pri pohľade na takúto omáčku tečú až slinky po monitore - printscreen FB status Ľubomíra Galka.


Ľubomír Galko si myslí, “že má zmysel pomáhať tejto vláde. Pretože som presvedčený, že je správne spolupracovať s takými dvoma ľuďmi, ako je minister obrany Jaro Naď a štátny tajomník Marian Majer, ktorým na rezorte obrany naozaj záleží. Tak, ako na ňom vždy záležalo aj mne.” Súčasné vedenie ministerstva obrany očakáva, že Ľubomír Galko zakročí proti korupcii v Leteckých opravovniach v Trenčíne.

Pri sporáku v kuchyni má zjavne dosť relaxu na to, aby si pripravil účinnú stratégiu pre podnik, ktorý skončil bez zakázok a perspektívy. Iba ak s jedinou - prepúšťať zamestnancov."Úlohy, ktoré som dostal od ministra Naďa, splním. Prevediem túto strategickú spoločnosť rezortu obrany najbližším ťažkým obdobím, ktoré nás čaká a zároveň ju pripravím a nastavím tak, aby sa jej v budúcnosti viedlo výrazne lepšie, ako je tomu v súčasnosti.”

Ešte predtým sa však u Galkovcov “debužírovalo”. A vyzerá to naozaj veľmi veľmi sľubne.

Riaditeľom Leteckých opravovní Trenčín bude Ľ. Galko
Riaditeľom štátnej akciovej spoločnosti Letecké opravovne Trenčín bude od 1. septembra Ľubomír Galko. Riadením ho poveril minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) až do riadneho výberového konania. TASR o tom informovala hovorkyňa Ministerstva obrany... Čítať ďalej
31 | 08 | 2020 | TASR