V Prahe zasahujú hasiči v jednom z bytov v ktorom zhorel starší muž (VIDEO)
01 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

S koncom augusta došlo k ďalšiemu požiaru jedného z pražských bytov. Hasiči kvôli prevencii evakuovali dvoch ľudí. Obeťou požiaru sa stal starší muž, ktorý v byte žil. Zrejme išlo o nešťastnú náhodu, kedy ohorok od cigarety zapálil nábytok, informuje portál Extra.


„Na ulici Na Kvetnici zasahujeme pri požiari vybavenia bytu v bytovom dome. Plamene boli rýchlo zlikvidované, jedna osoba bohužiaľ požiar neprežila,“ informovali na Twitteri pražský hasiči, ktorí priložili aj video. K požiaru došlo okolo 20:15 a zomrel pri ňom obyvateľ bytu.



„Dve jednotky pražských hasičov zasahovali pri požiari vybavenia bytu na ulici Na Kvetnici v Prahe 4. Požiar hasiči rýchlo zlikvidovali jedným prúdom vody a pretlakovou ventiláciou odvzdušnili splodiny horenia. V byte bola nájdená mŕtva osoba. Príčina vzniku požiaru a rozsah škôd sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ informoval hovorca pražských hasičov Martin Kavka.

K nemu sa pridal aj policajný hovorca Ján Rybanský: „Podľa predbežných informácií mal požiar vzniknúť z ohorku cigarety. Okrem zosnulej osoby nie sú informácie o iných zranených. Na mieste sú vyšetrovatelia a kriminalisti.“

Víchor prevrátil skákací hrad: Šesť detí je zranených, jedno prevážali vrtuľníkom do nemocnice
V českom Fajnparku pri Chlumci nad Cidlinou to mohlo skončiť veľkou tragédiou! Aj napriek víchriciam usporiadateľ otvoril skákací hrad, ktorý sa kvôli nepriaznivému počasiu prevrátil. Šesť detí skončilo v starostlivosti lekárov, jedno s vážnejším... Čítať ďalej
27 | 08 | 2020 | Timotej Dudka