Tajomstvo odhalené: Lela Ceterová sa k rozchodu s Karlosom Vémolom chystala už pred mesiacom!
01 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

MMA zápasník Karlos Vémola (35) a Lela Ceterová (30) už netvoria pár. Mnoho ľudí začalo špekulovať o tom, kto rozchod inicioval, kým niektorí vsádzali práve na Karlosa. O svojom rozhodnutí však informovala fanúšikov na sociálnych sieťach práve Lela a prezradila aj, že všetko plánovala už pred mesiacom.


Lela Ceterová na sociálnych sieťach vyvrátila tvrdenie, že sa Karlos Vémola rozhodol ich vzťah ukončiť. K rozchodu sa totiž uchýlila ona, informuje portál Extra.

„Ste na omyle. Vo svojom byte som pred mesiacom dala výpoveď nájomníkom. Keby som nechcela odísť, tak by som to neurobila!“ Objasnila všetkým svojim sledujúcim na Instagrame.

Dôvod odchodu od MMA zápasníka jasne zdôraznila. „Sklamala ma Karlosova nevera, pretrvávali medzi nami krízy, preto som odcestovala do Bratislavy, kde som si pripravila potrebné záležitosti ku sťahovaniu. Tomu zabránil Covid, z ktorého sa musíme vyliečiť, a potom odchádzame,“ napísala Lela na svoje sociálne siete.

Rozchod Karlosa Vémolu a Ceterovej: Lela mu vytkla mnohonásobné nevery a utiekla na Slovensko!
Vzťah MMA zápasníka Karlosa Vémoly (35) a Lely Ceterovej (30) už bol v nestabilnom stave niekoľko týždňov. Teraz prišiel rozchod, ktorý „Terminátor“ oznámil na svojom Instagrame. Vyjadril sa dokonca aj k údajnej nevere či k tomu, ako to teraz s... Čítať ďalej
30 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Takéto konanie prekvapilo najmä českú pornoherečku Daisy Lee. „Držím palce. Myslela som si, že si typická zlatokopka, ale teraz čumím, že si nezávislá žena, ktorá vie odísť od chlapa a postarať sa sama o seba i dieťa. Tak to zvládnite,“ vyjadrila sa.

Na možný rozchod Lely a Karlosa sa redakcia eXtra.cz pýtala už v polovici augusta. Mamička osemmesačnej dcérky Lili sa však otázke vyhýbala. „Teraz máme každý svoje starosti a riešime, čo máme. Všetko je úplne v normále. Mám tu veľa pracovných vecí. Vyrástla som tu, tak Lilinke môžem tiež ukázať miesta, ktoré mám rada,“ vysvetlila vtedy Lela.

Vo vzťahu začali mať Liliny rodičia problém vo chvíli, keď Lela na sociálnych sieťach otvorene vyhlásila, že ju Karlos podvádza. Komentár po chvíli odstránila a obaja sa tvárili, že sa nič nestalo.

Dare Rolins praskli nervy! Toto už neustála
Speváčka Dara Rolins sa síce snaží vystupovať ako večne usmievavá a pozitívne naladená, aj jej trpezlivosť má však svoje hranice. A kde končia sa jej fanúšikovia teraz mohli presvedčiť sami, píše portál Stars24. Čítať ďalej
31 | 08 | 2020 | Timotej Dudka