Pyšná mamička Jasmina Alagič Vrbovská: Toto už zvláda jej syn Sanel!
01 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (31) sa rada chváli svojím synom Sanelom! Chlapec rastie ako z vody. Dokonca už toho vraj zje viac ako jeho známa mamička, píše portál Stars24.


Malý Sanel mal pred nedávnom jeden rok. Nielen, že už dokáže chodiť s mamou za ručičku, ale dokonca jej ujedá jej jedlo! „Môj parťák na furt! Tento malý veľký chlap zje už skoro viac ako ja,“ pochválila sa Jasmina.



Dokonca sa na Instagrame pochválila, ako svojho prvého potomka kŕmi svojim obedom. A ako sa zdá, s „dospeláckym“ jedlom nemá chlapček najmenší problém! „Hlavne si musím zaklopať, zatiaľ žiadne alergie,“ raduje sa Jasmina.

Malý Sanel, syn Jasminy a rappera Patrika Vrbovského, známeho hlavne pod umeleckým menom Rytmus, sa narodil v júli 2019. Jeho slávni rodičia už vtedy vyhlásili, že tvár svojho potomka nebudú verejnosti zatiaľ ukazovať. A hoci fotky so Sanelom na sociálnych sieťach zverejňujú veľmi často, nie je mu nikdy poriadne vidieť do tváre.

Dare Rolins praskli nervy! Toto už neustála
Speváčka Dara Rolins sa síce snaží vystupovať ako večne usmievavá a pozitívne naladená, aj jej trpezlivosť má však svoje hranice. A kde končia sa jej fanúšikovia teraz mohli presvedčiť sami, píše portál Stars24. Čítať ďalej
31 | 08 | 2020 | Timotej Dudka