Alkohol, drogy, depresie alebo celebrity, ktoré neustáli svoju slávu
01 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Rýchly vzostup do sveta slávnych môže byť pre veľa ľudí skutočne stresujúci. Ako píše portál Kinotip2, celebrity v takejto situácii často siahnu po drogách alebo alkohole. Kto z nich tomu prepadol a koho to stálo aj život?


Speváci, herci, športovci, politici, ale predovšetkým ľudia si na vrchole svojej kariéry často môžu vyvinúť závislosť na alkohole či drogách. V takýchto prípadoch už záleží len na tom, ako ochotní sú bojovať a zachrániť samých seba. Ktoré celebrity medzi nich patria?
Daniel Radcliffe

Predstaviteľ slávneho Harryho Pottera sa touto rolou okamžite preslávil a svoj stres a úzkosti často utápal v alkohole. Hoci mal svoju prácu rád, potreboval uniknúť od náhlej pozornosti. Za pomoc vďačí svojim blízkym, ktorí mu pomohli krízu prekonať a dostať sa ďalej. So slávou sa vyrovnal a teraz s alkoholom problémy nemá, dúfajme, že mu to teda vydrží.


Johnny Depp

Herec po rozvode s herečkou Amber Heard prežíval zlé životné obdobie a prepadol depresiám. Jeho deň tak začínal vodkou a so svojím životom Depp nebol práve spokojný, až sa nakoniec dostal do dlhov. Po niekoľkých ťažkých rokoch sa z toho ale dokázal dostať a teraz sa snaží venovať hlavne písaniu a jeho hudobnej kapele Hollywood Vampires.
Amy Winehouse

Obľúbená anglická speváčka vo svojej dobe šokovala svojím talentom i vzhľadom takmer všetkých. Preslávila sa napríklad hitmi ako Back to Black alebo Rehab. Ani ona sa však so svojou slávou nemohla vyrovnať a svoje problémy riešila drogami a alkoholom až moc často. Neskôr tiež vystupovala opitá či nadrogovaná a tým sa jej kariéra schyľovala ku koncu. Bolo potvrdené, že jej smrť v roku 2011 bola spôsobená otravou alkoholom. Zomrela tak už vo svojich 27 rokoch.


Lindsay Lohan

Americká herečka a speváčka, preslávená predovšetkým filmami ako Pasca na rodičov alebo Medzi nami dievčatami, bola stále obsadzovaná do ďalších a ďalších filmov a rýchlo stúpala na vrchol. Kvôli tomu tiež podľahla drogám či alkoholu a často vymetala večierky, ktoré väčšinou nekončili dobre. Trikrát sa dostala do väzenia, dvakrát za riadenie v opitosti a raz za použitie kokaínu. Svoje správanie označila za nezodpovedné a priznala, že urobila niekoľko hlúpych chýb. Z tých sa už poučila a teraz sa snaží o návrat k normálu.
Brad Pitt

V roku 2016 sa Angelina Jolie s Bradom Pittom rozviedla práve kvôli jeho problémom s alkoholom. Priznal, že problémy riešil pitím, ale incidente, kedy mal údajne udrieť syna, si uvedomil, že ide o naozaj veľký problém a je na čase to zmeniť. Začal navštevovať terapeuta a podarilo sa mu to. Angelinou Jolie rozvod síce schválne naťahuje, Brad Pitt má však povolené navštevovať ich šesť detí, ktoré má v starostlivosti Angelina.

Slávni sa teda takýmto problémom v živote tiež nevyhnú. Sláva a peniaze vám šťastie rozhodne neprinesú, to si už musí každý nájsť sám.

Pražské bábätko? Orlando Bloom a Katy Perry majú dievčatko: Ako ju pomenovali?
Ich vzťah nebol vždy harmonický, ale všetky problémy spolu nakoniec prekonali a teraz nemôžu byť šťastnejší. Americkému hercovi Orlandovi Bloomovi (43) a speváčke Katy Perry (35) sa narodilo dieťa, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
27 | 08 | 2020 | Timotej Dudka