Matovič zverejňuje na sociálnej sieti zrejme dôležité celospoločenské puzzle
31 | 08 | 2020 I Ivan Brožík

Už nie je iba jeden. Záhadné statusy Igora Matoviča na sociálnej sieti pribúdajú.


Niečo nám odkazuje. Chce, aby sme niečo vedeli, ale buď to ešte nesmie jasne formulovať, alebo svoje aktivity na sociálnej sieti povýšil na iný level. Predseda vlády nám podsúva malé zlomky zrejme jedného veľkého puzzle obrazu. Je treba uznať, že už ho iba nudné diskusie zjavne nebavia. A tak premiér možno čaká naše odpovede na jeho hádanky a my zas z jeho strany na ich skoré vysvetlenie.

Prvé Matovičovo záhadné posolstvo na sociálnej sieti - printscreen.


Prvý status z tejto série prišiel ako výstrel z jasného neba.

Od uverejnenia tohoto statusu pár týždňov prešlo, ale iba v zmysle pár - dvojica. Asi ešte treba čakať. "Dnešný deň sa zapíše veľkými písmenami do dejín Slovenska ... len škoda, že vám pointu budem môcť prezradiť až o pár týždňov? #Revolution"

Igor Matovič s Eduardom Hegerom po nočnej šichte na Úrade vlády pred jej rokovaním.


To je prepis statusu Igora Matoviča na jeho profile na sociálnej sieti z 20. 8. 2020. Zdalo sa, že je to taký výstrel, návnada. Ale prichádza ďalšie prekvapenie. Pred minulotýždňovým rokovaním vlády sme zaznamenali ďalšie Matovičovo posolstvo s nejasným obsahom. "Takto vyzerá pán minister financií, keď nadránom končíme na Úrade vlády kuť plány na dobré veci,) ... Dobré ráno, Slovensko"

Mimochodom, práve po tomto nočnom rokovaní neviedol schôdzu vlády ministerský predseda Matovič, ale minister Heger.

No ale máme tu aj dnešný odkaz:

Hm, nie že by kriku na Slovensku bolo málo. Predseda vlády ho tiež sľubuje.

Najnovší premiérov status z dnešného rána (31.8.2020) - printscreen.


Niečo zjavne kuje a páli ho jazyk, ale vyjadrí sa tak, aby princezná bola aj nahá aj oblečená. Matovičovo puzzle tak naozaj môže o pár týždňov byť hitom Slovenska. Nechajme sa prekvapiť.

Hráme ďalej, pán premiér!

Otestovali Matovičove statusy. Výsledok: Mierny populista. Zatiaľ
Premiér Igor Matovič rád využíva silu sociálnych sietí a Facebook je jeho bežným komunikačným nástrojom. Jeho statusy si zobral na mušku tím študentov politológie. Na ich závery upozornil portál topky.sk. Čítať ďalej
08 | 08 | 2020 | Natália Sollárová