Šokujúce tajomstvo hviezdy z Harryho Pottera: Znásilnenie v štrnástich rokoch!
30 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Pamätáte na ľahko strelenú, ale inak celkom milú Lavender Brownovou? Dievča, ktoré vo filmovej ságe Harry Potter chvíľu chodila sa Ronom (Rupert Grint)? Teraz jej predstaviteľka Jessie Caveová (33) prezradila, že ju v 14 znásilnil vlastný tenisový tréner, informuje portál Aha!.




Jessie Caveová / Twitter (@ladbible)


Prezradila to v rozhovore so sestrou Bebe (23), ktorá má internetovú reláciu s názvom O tom teraz nemôžeme hovoriť. „Byť v štrnástich znásilnená vlastným tenisovým trénerom, ktorému človek veril, to je jednoducho zlé. Išiel za to do väzenia,“ priznala Jessie s tým, že sa z incidentu dlho spamätávala a dodnes pociťuje následky.

„Môj sexuálny vývin bol potom úplne odlišný napríklad od toho tvojho,“ oznámila sestre. „Mám ale obrovské šťastie, pretože ma to nijako nezničilo,“ uvedomuje si. O tom určite svedčí aj to, že s partnerom už čakajú tretie dieťa.

Zomrel herec Chadwick Boseman z filmu Black Panther
Vo veku 43 rokov zomrel v piatok americký herec Chadwick Boseman, ktorý sa preslávil stvárnením hlavnej úlohy vo filme Black Panther (Čierny panter). Informovala o tom v sobotu agentúra DPA s odvolaním sa na vyhlásenie Bosemanových... Čítať ďalej
29 | 08 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR