Rozchod Karlosa Vémolu a Ceterovej: Lela mu vytkla mnohonásobné nevery a utiekla na Slovensko!
30 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Vzťah MMA zápasníka Karlosa Vémoly (35) a Lely Ceterovej (30) už bol v nestabilnom stave niekoľko týždňov. Teraz prišiel rozchod, ktorý „Terminátor“ oznámil na svojom Instagrame. Vyjadril sa dokonca aj k údajnej nevere či k tomu, ako to teraz s maličkou Lili bude, informuje portál Extra.


Posledné týždne neboli pre Karlosa a jeho partnerku Lelu úplne najlepšie. Síce sa snažili svojich fanúšikov presvedčiť, že sú v skutočnosti dokonalá a šťastná rodina, málokto im to uveril.

A teraz je všetkému koniec. Karlos oznámil v noci na Instagrame rozchod a Lele poslal jasnú správu. „Len naši blízki vedia, ako to medzi nami naozaj bolo a ja sa k nášmu rozchodu ďalej nebudem nikomu vyjadrovať. Na rozdiel od partnerky, ja na matku svojej dcéry žiadnu špinu zverejňovať nikdy nebudem, o údajných neverách podobne,“ napísal Karlos, čím ešte nekončil.



„Všetko sa raz bohužiaľ končí, bola to všetko moja vina, aj keď sme v tom boli dvaja. Od teraz sa budem len sústrediť na Lili, zápasnícku kariéru a nech sme s Lelou čo najrozumnejší rodičia,“ vysvetlil.

Aj Lela svojich fanúšikov informovala o rozchode. „S partnerom prežívame obdobie plné zmien. Sme však rodičia prekrásneho dievčatka a to je pre nás oboch dôležité. Môj partner má náročné obdobie, zdravotné komplikácie a potrebu sústrediť sa na svoju kariéru. Ja sa budem venovať dcérke a svojim aktivitám, Karlos má vytvorený priestor na rekonvalescenciu a usporiadanie duše i tela.“

„Sklamala ma Karlosova nevera, pretrvávali medzi nami krízy, preto som odcestovala do Bratislavy, kde som si pripravila potrebné záležitosti na sťahovanie. Tomu zabránil Covid, z ktorého sa musíme vyliečiť, a potom odchádzame,“ informovala Lela a pod príspevkom ju za to ľudia obdivujú.



Lela si totiž moc nestrážila vlastné nervy a pred niekoľkými týždňami napísala pod jednu z Karlosových fotiek drsný komentár, ktorým ho obvinila z nevery. „A tie dve k*rvy, čo s tebou leteli, vás fotia? Prečo si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagrame na rodinku... veľa ľudí vie, že práve ty anjelik nie si a mne už došla trpezlivosť. Klamania už bolo dosť! Zbytočne sa fotíš s chlapmi,“ napísala Lela pod fotku. Komentár však po niekoľkých minútach zmazala.

Posledné dni museli byť pre celú trojčlennú rodinku vyčerpávajúce. Karlos sa totiž nakazil koronavírusom a od neho to chytila aj Lela s maličkou Lili. Avšak dievčatá sú už bez teplôt a nezostáva nič, než čakať, kým sa nevyliečia úplne.

Koronavírus u Vémolovcoch: Lela Ceterová opísala súčasný stav dcérky Lili
Dcérka MMA zápasníka Karlosa Vémolu (35) a jeho partnerky Lely Ceterovej (30) už je na tom oveľa lepšie. Mamička malej Lili mala veľký strach nielen o ňu a o seba, ale aj o svojho „Terminátora“. Ceterová si však môže vydýchnuť, pretože je zrejme to... Čítať ďalej
29 | 08 | 2020 | Timotej Dudka