Zdenka Studenková konečne prehovorila: Pravda o zákrokoch na jej tele!
29 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Kvôli svojej „večne mladej“ pleti sa Zdena Studenková (66) stala terčom posmechu mnohokrát. Vraj je stará 4 tisíc rokov, navrhla pyramídy a pod.. Slovenská herečka si však z toho ťažkú hlavu nerobí a ďalej provokuje vyžehlenou tvárou, píše portál Aha!.


Hviezda komédie S tebou ma baví svet sa netají tým, že chodí na rôzne omladzovacie kúry a vrások sa zbavuje botoxom, konkrétnejšia ale už byť nechce.

„Starám sa o seba, pretože ma moja tvár živí. Samozrejme, že mám veľa nedostatkov na svojom tele, ale nikomu do toho nič nie je. Som na seba dosť prísna, ale jednu vec viem iste, nikdy by som si nenechala siahnuť na prsia,“ zverila sa herečka.

Zdena Studenková sa stala terčom krutých žartov
Legendárna herečka Zdena Studenková (66) sa starnutiu bráni zubami nechtami, a to aj pomocou kliník estetickej chirurgie. Bohužiaľ však v očiach divákov je jej márnivosť k smiechu a dôvodom k najrôznejším vtipom a narážkam, píše portál... Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Aj keď už nie sú také ako v dvadsiatich, ale nemám rada veľké prsia, a tie moje sa mi páčia. Stačí krásna bielizeň,“ dodáva so smiechom Zdenka, ktorá s priateľom vyrazila do Prahy.

„Sme tu už od pondelka a je to tento rok naša prvá a posledná zahraničná cesta. Moc sme si to tu užili, navštívili veľa priateľov, prešli si Hradčany a dobre sa najedli v reštauráciách. Obaja Prahu milujeme, ale už ideme domov, pomaly sa vraciame do práce,“ pochválila sa Studenková, ktorú čaká návrat na divadelné javiská a tiež natáčanie prvej zo siedmich častí seriálu.

Neľútostná rana pre Daru Rolins: Podvodníci zdierajú jej fanúšikov o veľké peniaze!
Speváčka Dara Rolins (47) sa stala terčom online podvodníkov, ktorí klamú jej fanúšikov a pod vidinou zázračného receptu na dokonalú postavu z nich ťahajú peniaze. Novým trendom za posledné mesiace sa stali falošné súťaže sľubujúce tučné výherné... Čítať ďalej
28 | 08 | 2020 | Timotej Dudka