Za zhodenie dieťaťa a ženy pod vlak nepadol žiaden trest. Súd nariadil Afričanovi liečenie
29 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Afričan, ktorý vlani podstrčil ženu s dieťaťom na hlavnej stanici vo Frankfurte pred prichádzajúci vlak, bude dlhodobo umiestnený na psychiatrickej liečebni. Rozhodol o tom nemecký súd. Žene sa podarilo pred prichádzajúcim rýchlikom uniknúť, osemročný chlapec zomrel, informuje portál iDnes.


Eritrejec nie je podľa psychiatrického posudku kvôli duševnej chorobe trestne zodpovedný, preto nebol obžalovaný. Prokuratúra sa však snažila dosiahnuť jeho dlhodobého umiestnenia v psychiatrickom zariadení, pretože ho považuje za nebezpečného, čo sa jej teraz podarilo.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/08/22/popularny-spevak-%e2%80%a029-natocil-vlastnu-smrt-v-zivom-prenose-rozdrvil-ho-vlak-video/

Muž, ktorý žil od roku 2006 vo Švajčiarsku, kde o päť rokov neskôr získal trvalý pobyt, sa vedľa matky so synom pokúsil zhodiť do koľajiska ešte 78-ročnú ženu. Po čine ušiel, ale svedkovia ho prenasledovali, takže ho následne polícia mohla zadržať.

Až do roku 2019 bol považovaný za príklad úspešnej integrácie, potom ale u neho nastal náhly obrat správania, ktorý bol pripočítaný duševnej chorobe. Kvôli psychickým problémom bol už pred útokom v starostlivosti lekárov.

Desať hodín znásilňovali maloletých chlapcov na cintoríne. Majú švédsky horor na svedomí migranti?
Niekoľkým hodinám bitia, mučenia a znásilňovania bola vo švédskom meste Solna vystavená dvojica chlapcov vo veku 15 a 17 rokov. Dvojica mužov vo veku 21 a 18 rokov ich zatiahla na cintorín, kde si na nich zatiaľ z neznámych dôvodov vybíjali zlosť... Čítať ďalej
28 | 08 | 2020 | Timotej Dudka