TRAGÉDIA: Iba 15 ročný mladík skočil z 32. poschodia
28 | 08 | 2020 I Ivan Brožík

Noc zo stredy na štvrtok bola nocou tragického činu. V Bratislave z 32. poschodia skočil mladučký chlapec.


Portál pluska.sk bez pochybností uvádza, že išlo o samovražedný skok. Osudovým miestom smutného činu sa pre chlapca stal administratívno-bytový komplex Panorama Towers. Obeť pádu či skoku našli okoloidúci pred vchodom do jednej kaviarne.

Svedkovia tragédie, ktorí sa nachádzali na mieste v čase nešťastia, podľa pluska.sk, okamžite zavolali záchranku a snažili sa chlapcovi pomôcť. Privolaní záchranári  robili čo mohli, ale nešťastníka už neoživili.

Na mieste zúfalého činu sú ešte stopy po páde, okolie zabezpečila polícia obvyklou páskou. kaviareň je zavretá. Polícia prípad vyšetruje.

Šokujúca samovražda českej turistky v Grécku: Obesila sa na kľučke od dverí!
Sama vyrazila na grécky ostrov Zakynthos a dopredu už zrejme vedela, že pôjde o jej poslednú dovolenku v živote. 45-ročná česká turistka v tamojšom hoteli údajne spáchala samovraždu. Portál Expres uvádza, že žena bola obesená v izbe. Následne... Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Samovražedný skok je najčastejšou príčinou smrteľného pádu z výšky. Pády z výšky možno na základe príčiny rozdeliť na samovražedný skok z výšky, náhodný pád a sotenie, resp. úmyselné zhodenie druhej osoby z výšky. V porovnaní s ostatnými spôsobmi samovrážd je skok z výšky pomerne zriedkavým spôsobom samovraždy. Bolo pozorované, že k nemu inklinujú skôr osoby vo vyššom veku (Bennett a Collins, 2001). Osoby páchajúce samovraždu, v snahe o uistenie sa, že ich skok skončí fatálnymi a nezvratnými
zraneniami, vyhľadávajú skôr vyššie budovy, strmé zrázy skál, veľké mosty alebo priepasti.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/07/01/sokujuce-slova-duchoslava-tusi-kto-moze-za-smrt-bartosovej-%e2%80%a0-48/