Neľútostná rana pre Daru Rolins: Podvodníci zdierajú jej fanúšikov o veľké peniaze!
28 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Dara Rolins (47) sa stala terčom online podvodníkov, ktorí klamú jej fanúšikov a pod vidinou zázračného receptu na dokonalú postavu z nich ťahajú peniaze. Novým trendom za posledné mesiace sa stali falošné súťaže sľubujúce tučné výherné sumy a Dara je ich najnovšia obeť, informuje portál Blesk.


Na podvod upozornila Dara na svojom instagramovom profile. „Na FB mi od vás prišlo veľa správ, že niekto opäť zneužíva moje meno vo svoj prospech. Nie je to prvýkrát, čo sa tak deje, párkrát to riešili aj právnici, ale ako je vidno, niektoré veci majú tendenciu sa pravidelne opakovať.“

Falošná stránka s názvom Dara Rolins Cash ponúkala jej fanúšikom peniaze za to, že do komentárov napíšu začiatočné písmeno svojho mena, údajne s cieľom pomôcť v čase koronakrízy. Možno to znie neškodne, väčšinou je to ale prvý z mnohých zákerných krokov k nelegálnemu obohateniu.



Podvodníci následne často vypisujú fanúšikom a žiadajú ich o údaje, prípadne im zašlú špeciálny odkaz, cez ktorý zadajú svoje osobné informácie vrátane prihlasovacích údajov na e-mail či rovno bankový účet. Dara upozornila, že so stránkou nemá nič spoločné a prosí sledujúcich, aby ju nahlásili.

Speváčka následne vyhrabala z archívu ďalšie spôsoby, akým podvodníci využívali jej popularitu. Fotografie a jej meno zneužili pre rôzne, väčšinou nefungujúce, ba dokonca neexistujúce chudnúce prostriedky. Na niekoľkých snímkach Dara akoby hovorí o tom, ako sa jej podarilo schudnúť 12 kíl.

V jednom príspevku podvodníci zašli tak ďaleko, že si vymysleli titulok, ako bola Dara zažalovaná za odhalenie tajomstva chudnutia. „Nič, čo sa neobjaví na mojich oficiálnych sieťach, nie je pravdivé,“ zakončila svoj hnev.

Dara Rolins to pekne schytala! Lavína kritiky kvôli jednej fotke
Speváčka nedávno zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu v Evinom rúchu a hoci sa jednalo o vkusnú fotku, strhla tým masívnu lavínu odporu, najmä zo strany žien, píše portál Aha! Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka