Pražské bábätko? Orlando Bloom a Katy Perry majú dievčatko: Ako ju pomenovali?
27 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Ich vzťah nebol vždy harmonický, ale všetky problémy spolu nakoniec prekonali a teraz nemôžu byť šťastnejší. Americkému hercovi Orlandovi Bloomovi (43) a speváčke Katy Perry (35) sa narodilo dieťa, informuje portál Blesk.


Zasnúbený pár, ktorý je spolu s kratšími prestávkami od roku 2016, oznámil šťastnú novinu prekvapivo na Instagrame Detského fondu Organizácie spojených národov UNICEF.

„Nadnášame sa láskou a udivením z bezpečného a zdravého príchodu našej dcérky,“ uviedli spoločne Orlando a Katy. Svojho prvého potomka pomenovali Daisy Dove Bloom. Druhé meno pritom znamená v preklade „holubica“. Orlando a Katy sú veľvyslanci Detského fondu Organizácie Spojených národov (UNICEF).



Na čiernobielej fotografii je vidieť, ako obaja rodičia držia drobné batoľa za jeho malú ručičku. Ako Katy, tak Orlando sú v Česku veľmi populárny. Nielen že u našich susedov speváčka, ktorá často mení farbu vlasov, vystúpila.

Často k nim aj jazdila práve za svojím milým, ktorý v Prahe nedávno dotočil fantasy seriál Carnival Row. Slávny pár bol niekoľkokrát vyfotený spolu v metropole, ako si užíva jej krásy. Že by v Prahe dcérku dokonca počali?

Orlando Bloom sa stal otcom už druhýkrát. Z predchádzajúceho vzťahu s austrálskou modelkou Mirandou Kerr má syna Flynna Christophera Blooma.

Legendárny moderátor Larry King (86) prežíva peklo: V priebehu troch týždňov prišiel o dvoch potomkov!
Vlani prekonal ťažký infarkt a po týždňoch v kóme vyhlásil, že si najskôr strčí pištoľ do pusy... Napriek tomu sa slávny americký moderátor CNN Larry King (86) dokázal vyliečiť a vrátiť k práci. Namiesto neho si však smrť prišla pre dvoch z jeho... Čítať ďalej
26 | 08 | 2020 | Timotej Dudka