Naď sľubuje zverejniť o Andrejovi Dankovi “nepríjemné” informácie
26 | 08 | 2020 I Ivan Brožík

Asi ako v ruskom legendárnom komikse “Nu, pogodi!” znie odkaz ministra obrany Jaroslava Naďa bývalému predsedovi NR SR Andrejovi Dankovi a súčasne straníckemu šéfovi bývalého ministra obrany.


Čoskoro sa verejnosť dozvie o všetkom! Sľubuje minister Naď, ktorý ani osobne nemá so stranou SNS tie najlepšie skúsenosti. Okrem osobných peripetií s Jánom Balciarom v minulosti má Jaroslav Naď ako šéf rezortu obrany podľa portálu hitky.sk “viaceré indície smerujúce k nepríjemným skutočnostiam, ktoré sa verejnosť má dozvedieť už čoskoro”.

Jaroslav Naď čelil pred parlamentnými voľbami trestnému oznámeniu zo strany bývalého šéfa vojenských tajných generála Jána Balciara. Samotná SNS do Naďa udierala ako blesky do stožiaru pred parlamentom. Po voľbách zrazu polícia nevidela dôvod na pokračovanie v stíhaní súčasného ministra obrany.Teraz však prehovoril on. A bude zrejme “veselo” - na tej druhej strane. O Andrejovi Dankovi sa chystá zverejniť “nepríjemné” informácie.

NAKA zrušil obvinenie Jaroslava Naďa z OĽaNO
Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zrušil obvinenie Jaroslava Naďa z OĽaNO za ohrozovanie utajovanej skutočnosti. Hlavný svedok mal totiž zmeniť svedectvo. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. Čítať ďalej
29 | 11 | 2019 | TASR


“Podvody a podozrenia, ktoré aktuálne rieši aj NAKA, sa totiž podľa ministra nemohli diať vždy bez Dankovho vedomia”, píše portál hitky.sk.. “Vôbec si nemyslím, že bol mimo všetkého. Ale nepredbiehajme. Nakoniec, po vyšetrovaniach sa dozvieme, v čom pán Danko bol alebo nebol namočený. Zrejme ste zaregistrovali, že chodí vypovedať na NAKA v rôznych kauzách… Pán Balciar bol nominantom pána Danka a faktom je, že musel byť informovaný o množstve vecí. Z informácií, ktoré mám od kolegov, viem, že veľakrát vstupoval do rozhodovacích procesov na ministerstve obrany vyložene z pozície sily,” prezradil Jaroslav Naď zas pre Plusku.

Avizoval, že verejnosť sa čoskoro dozvie “zaujímavé informácie”. “Viacero vecí má na stole NAKA a niektoré ďalšie dostane. Nerád by som v tejto chvíli konkretizoval. Verím, že čoskoro sa verejnosť dozvie aj to, akým spôsobom bol pripravovaný veľký projekt Vydra, na ktorý bola SNS taká hrdá. A verejnosť uvidí tie obrovské predraženia,” sľubil minister obrany Naď.

Naď prešiel bezpečnostnou previerkou na stupeň utajenia Prísne tajné
Minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Naď (OĽaNO) sa podrobil bezpečnostnej previerke na najvyšší stupeň utajenia – „Prísne tajné“. Čítať ďalej
30 | 07 | 2020 | SITA