Moderátorka Primy a manželka futbalistu Tomáša Rosického je v očakávaní syna
25 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

September sa neodvratne blíži a s ním aj povinná školská dochádzka. Prvýkrát si aktovku na chrbát navlečie aj syn futbalistu Tomáša Rosického (39) a moderátorky a modelky Radky Rosickej (39) Tomáško (7). Podľa svojej slávnej mamičky sa ich potomok už nemôže dočkať. A nie je sám, píše portál Blesk.


„Ja sa teším moc. Tomáško sa teší. Uvidíme, ako dlho nám to vydrží,“ zverila sa Radka Rosická s tým, aké pocity u nich doma vyvoláva blížiaci sa nástup syna Tomáša do prvej triedy. „Som trochu v očakávaní, čo to prinesie. Ale myslím si, že to zvládneme obaja,“ tvrdí neochvejne presvedčená manželka niekdajšieho futbalového stredopoliara a českého reprezentanta.

Aký predmet by Tomáša Rosického juniora mohol baviť a nad čím bude naopak musieť trochu vyvinúť zvýšené úsilie, aby to zvládol, si Radka zatiaľ netrúfa odhadnúť.

Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom! Najočakávanejší zápas je v ohrození
MMA zápasník Karlos Vémola zažíva tento rok jeden problém za druhým. Kvôli pandémii bolo zrušených hneď niekoľko galavečerov, na ktorých mal český Terminátor znova nastúpiť do klietky. Teraz ale prišla ďalšia nepríjemná správa - pozitívny test na... Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„To vôbec netuším, skutočne neviem,“ krúti zamyslene hlavou pôvabná modelka a moderátorka CNN Prima News, ktorá už šaty predvádza len sporadicky. Po dlhšej dobe bola Rosická  k videniu na móle v rámci akcie Czech Fashion Week v Tepliciach, kde predvádzala módne kúsky svojej kamarátky Nadi Moravcovej.

Mama Radka a otec Tomáš sa zjavne nerozhodli synovi nejako skrátiť prázdniny a všetok predškolský čas nechali vyhradený pre hranie a detskej radosti. Na malého Tomáša sa slávni rodičia rozhodli netlačiť ani tým, že by s ním napríklad skúšali čítať. „Neskúšame to, nechávame to všetko na školu. Tomáško ale už začína sám,“ zverila sa pyšná mama, ktorá sa vďaka tomu o svojho prváčika skrátka neobáva.

Modelka prespala u Jágra, teraz je tehotná: Bude to hokejista!
Modelka Lucie Kovandová sa stane mamičkou, v týchto dňoch totiž na sociálnej sieti oznámila tehotenstvo. Podľa jej slov príde na svet malý hokejista, otcom je totiž známy extraligový útočník, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
23 | 08 | 2020 | Timotej Dudka