Česká polícia pátra po pravdepodobnom vrahovi zo Slovenska
25 | 08 | 2020 I Ivan Brožík

Pátranie vyhlásili po 52 - ročnom Jozefovi Popušovi, ktorého polícia podozrieva z vraždy v meste Frýdek-Místek.


Hľadaný muž je podľa českej polície bezdomovec pochádzajúci zo Slovenska. Informácie treba nahlásiť na telefónnom čísle 158. Hľadaný meria 180 až 185 centimetrov a vyzerá na svoj vek. "Podľa policajnej databázy je ozbrojený, a teda môže byť nebezpečný", dodal portál TN.cz českej televízie Nova, informuje portál info.sk.

52-ročný Jozef Popuš,  je podozrivý z vraždy v meste Frýdek-Místek v Moravskosliezskom kraji. Policajti upozorňujú, že muž je nebezpečný a ľudia sa ho nemajú pokúšať sami zadržať, ale majú počkať na príchod polície. Česká polícia má dôvod domnievať sa, že hľadaný je bezdomovec pochádzajúci zo Slovenska. Obvinenie stojí na spáchaní obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Hľadaný mal zaútočiť 39-ročného muža v pondelok popoludní okolo 17.15 h SELČ na tržnici pri Antonínovom námestí. Počas útoku mu spôsobil zranenia nezlučiteľné so životom a na následok ktorých aj napriek snahe svedkov a záchranárov muž podľahol.

Polícia pripomína, že hľadaný je podľa policajnej databázy ozbrojený, a teda môže byť nebezpečný, dodal portál TN.cz českej televízie Nova. Akékoľvek poznatky o ňom treba hlásiť na číslo 158.

https://www.hlavnydennik.sk/wp-admin/post.php?post=149913&action=edit