Členovia Red Hot Chili Peppers smútia: Zomrel ich gitarista!
24 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Členovia americkej hudobnej kapely Red Hot Chili Peppers smútia. Svojich fanúšikov na sociálnej sieti informovali o úmrtí bývalého člena kapely, gitaristu Jacka Shermana, píše portál Stars24.


Kapela na Facebooku neuviedla dátum ani príčinu smrti, iba zverejnila nasledujúci odkaz. „My z rodiny Red Hot Chili Peppers chceme popriať Jackovi Shermanovi hladkú plavbu do iného sveta, kam odišiel,“ napísali hudobníci.

„Jack hral na našom debutovom albume aj na prvej tour v USA. Bol to jedinečný človek a my ďakujeme za všetko dobré aj zlé, čo sme spolu zažili,“ pripomenuli.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/08/22/popularny-spevak-%e2%80%a029-natocil-vlastnu-smrt-v-zivom-prenose-rozdrvil-ho-vlak-video/

Momentálne je gitaristom kapely opäť John Frusciante, ktorý sa vrátil na konci minulého roka.

49-ročný gitarista už s kapelou prežil dve obdobia. Nastúpil do nej ako 18-ročný začínajúci hudobník v roku 1988, o štyri roky neskôr ale uprostred turné odišiel aj kvôli závislosti na drogách. Prvýkrát sa vrátil na scénu v roku 1998 a vydržal to jedenásť rokov, než sa v roku 2009 so zvyšnými členmi kapely opäť rozišiel.

Donald Trump v slzách! Za smrť jeho mladšieho brata môže hrozivý pád a krvácanie do mozgu
Americký prezident Donald Trump (73) sa utápa v žiali! V sobotu večer zomrel jeho mladší brat Robert († 71), informuje portál Aha! Čítať ďalej
18 | 08 | 2020 | Timotej Dudka