Šokujúca premena vychudnutej Angeliny Jolie! Inšpiruje ju vojvodkyňa Meghan?
23 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Sú to dlhé a dlhé mesiace, kedy sa sexbomba Angelina Jolie (45) naposledy ukázala na verejnosti. Ľudia sa vtedy divili, ako mohla tak výrazne schudnúť a nezdravý výzor pokladali za smutný výsledok dlhoročných súdnych ťahaníc s exmanželom Bradom Pittom (56). Teraz sa však veci majú celkom inak! 


V karanténe na sebe Angelina podľa portálu Blesk poriadne zapracovala a v nedávnom online rozhovore šokovala obrovskou premenou. A tak trochu to vyzerá, že sa nechala inšpirovať vojvodkyňou zo Sussexu!

Anorektička, bulimička, na prahu smrti. Tieto a ďalšie ničím nepodložené diagnózy kolovali internetom zakaždým, keď sa Jolie objavila medzi ľuďmi, či už išlo o filmovú premiéru alebo jednoduchú prechádzku s deťmi. Rozvod a s ním spojené spory okolo opatrovníctva potomkov sa zrejme podpísali na jej zdravotnom stave a chvíľami sa nám Jolie naozaj strácala pred očami.



S príchodom koronavírusovej pandémie však mala konečne možnosť vypustiť paru a venovať sa sama sebe. Svoje nové, zdravšie vyzerajúce ja pred pár dňami predstavila v online rozhovore pre Entertainment Tonight, kde sa z pohodlia svojho luxusného domova rozhovorila o svojich deťoch a o tom, ako sa počas karantény dokážu postarať jeden o druhého.

Angelina divákom predviedla nový účes, ľahko pripomínajúci ten, s ktorým pred pár dňami prišla Meghan Markleová (39), a nebola to jediná podobnosť! Rovnako ako jej kamarátka zo Sussexu, aj Angelina pôsobila teraz viac než šťastne. Prepadnutú tvár vyplnila láskou k sebe a deťom, dokonca aj predtým štíhle ručičky nadobudli na zdravom priemere.

Nechýbal ani žiarivý a úprimný úsmev, neodmysliteľná súčasť Angeliny pred rozvodovým konaním s Pittom. V čiernych bezramienkových šatách a s decentným make-upom potom pripomínala starú známu Angelinu, ktorá je pripravená oslniť dav promenádou po červenom koberci.

Angelina Jolie schválne zdržuje rozvod s Pittom!
Rozvod Angeliny Jolie (45) a Brada Pitta (56) sa ťahá už štyri roky a herečka si veľmi dobre uvedomuje, že v stávke je skutočne veľa. Brad očividne vyhráva, Angelina totiž zvolila zdržiavaciu taktiku a požiadala o odvolanie rozvodového sudcu,... Čítať ďalej
14 | 08 | 2020 | Timotej Dudka