Modelka prespala u Jágra, teraz je tehotná: Bude to hokejista!
23 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Modelka Lucie Kovandová sa stane mamičkou, v týchto dňoch totiž na sociálnej sieti oznámila tehotenstvo. Podľa jej slov príde na svet malý hokejista, otcom je totiž známy extraligový útočník, informuje portál Stars24.


Luciu Kovandovú ešte viac ako titul Českej Miss World 2013 preslávilo, že pred rokmi prinajmenšom prespala u legendárneho Jaromíra Jágra. Dnes už nie je žiadnym tajomstvom, že má pre hokejistov naozaj slabosť.

S jedným totiž čaká dieťa, čo oznámila tento týždeň na sociálnej sieti. „To najkrajšie, čo teraz prežívame! Som tak vďačná a šťastná! Budeme rodina,“ uviedla na Instagrame. Otcom zatiaľ nenarodeného dieťaťa je útočník brnenskej Komety Petr Holík.



Ako naznačila fotografia, ktorú modelka zverejnila, pohlavie dieťaťa je už známe a o jeho športovej budúcnosti už nastávajúci rodičia rozhodli. Na snímke totiž visí oblečík s nápisom: „Budem hokejista ako otecko.“

Kovandová a Holík samozrejme ihneď dostali veľa gratulácií, avšak spomínaný Jágr medzi ich autorov chýbal. To ich však bezpochyby netrápi.

Česká speváčka Zelenková ulovila Jaromíra Jágra: Je to krásny chlap, tvrdí
Po boku Jaromíra Jágra sa už objavilo mnoho žien, ale zatiaľ žiadna nedokázala hokejistu presvedčiť, aby s ňou strávil celý zvyšok života. Naposledy padol do oka známej speváčke Jitke Zelenkovej, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
05 | 08 | 2020 | Timotej Dudka