Inter Miláno už údajne má náhradu za Conteho. Allegri by mal zarábať 8 miliónov ročne
23 | 08 | 2020 I SITA

Inter Miláno chcel v tejto špecifickej sezóne viac ako len finále v Európskej lige a druhé miesto v konečnej tabuľke Serie A.


A keďže tréner Antonio Conte nezískal žiadnu trofej, zrejme bude musieť odísť. A klub zo San Sira už údajne má aj náhradu. Mal by ňou byť Massimiliano Allegri, ktorý v rokoch 2015 - 2019 priviedol Juventus Turín k piatim titulom v talianskej najvyššej súťaži v neprerušenej sérii.

"Allegri už súhlasil s ročným platom 8 miliónov eur plus bonusmi. Kontrakt z Nerazzurri by mal podpísať na dva roky," píšu viaceré talianske médiá, cituje ich aj srbský portál Danas. Také jednoduché to však zasa nebude, keďže Conte má v Interi Miláno zmluvu ešte na dva roky s ročným platom 12 miliónov eur. Odstupné by bolo v tomto prípade zrejme príliš vysoké.

Shiffrinovej bude chýbať obľúbený Killington, teší sa na návrat do normálu o rok
Mikaela Shiffrinová ťažko znáša rozhodnutie Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS) o zrušení severoamerických pretekov v kalendári nastávajúcej sezóny Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní. Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | SITA


Allegri v minulosti získal domáce tituly s AC Miláno aj s už spomenutým Juventusom. Ak by sa mu to podarilo aj v Interi, stal by sa prvým talianskym trénerom s nablýskaným scudettom z troch najväčších domácich futbalových značiek. V prospech Allegriho a neprospech Conteho hovorí ešte jeden fakt. Je ním jednoduchšia komunikácia na linke medzi trénerským štábom a manažmentom klubu. "Antonio Conte od svojho príchodu viedol vojnu so športovým úsekom Interu, dokonca obvinil svojich spolupracovníkov z nedostatočnej podpory a ochrany v dôležitých momentoch sezóny," píšu Taliani.

Inter Miláno v piatok bez slovenského obrancu Milana Škriniara v zostave prehral vo finále Európskej ligy s FC Sevilla 2:3 a pomedzi prsty mu utiekol prvý veľký titul z európskej scény od triumfu vo finále Ligy majstrov v roku 2010. Tréner Conte po tesnom finálovom neúspechu k otázkam o svojej budúcnosti vyhlásil: "Sadneme si po návrate do Milána a s chladnou hlavou zanalyzujeme celú sezónu. Posúdime všetky možnosti a vyberieme tú najlepšiu pre budúcnosť Interu."

Slovan Bratislava možno v piatok odohrá duel Ligy majstrov na Faerských ostrovoch
Duel 1. kola kvalifikácie futbalovej Ligy majstrov 2020/2021 medzi domácim tímom KÍ Klaksvík z Faerských ostrovov a slovenským šampiónom ŠK Slovan Bratislava sa predsa možno uskutoční. Európska futbalová únia (UEFA) totiž napriek problémom... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | SITA