Zuzana Belohorcová strachom bez seba: Cez Miami sa prehnalo desivé tornádo! (VIDEO)
22 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Chýbalo málo a Zuzana Belohorcová (44) mohla čeliť nebezpečnému prírodnému živlu! Na Miami sa z oceánu zdvihol masívny lievik. Vodná smršť, ako sa tento úkaz nazýva, pozvoľna prekročila breh a stala sa tornádom. Celá udalosť trvala len pár minút a našťastie pre Zuzanu sa odohrala 20 km od jej bydliska.


Portál Blesk poukázal na video s nebezpečným tornádom, ktoré zverejnila Belohorcová na svojom instagramovom profile. „Mocná vodná smršť, ktorá sa premenila na tornádo, sa prehnala plážou Golden Beach blízko hotela Aventura.“



Udalosť sa našťastie odohrala približne 23 kilometrov od South Beach, kde má Belohorcová luxusný apartmán, z ktorého na konci augusta nadobro odchádza. Podľa tamojších správ tornádo nenapáchalo žiadne významné škody, živel rozlomil niekoľko paliem, zdemoloval masívnu železnú bránu či niekoľko áut a rozhádzal lehátka a slnečníky po pobreží.

Sila tornáda bola odhadnutá na F0, teda najmenší stupeň Fujitovej stupnice, ktorou sa tornáda merajú. Vodné smršte sú v týchto regiónoch časté, predovšetkým začiatkom hurikánovej sezóny v júni. Málokedy sa však priblíži k pobrežiu a len zriedkavo sa presunú na pevninu.

Nový netradičný biznis plán „kuchárky“ Zuzany Belohorcovej?
Zdanie klame! Belohorcová (44) totiž nie je len peknou tváričkou, ktorá nevie nič iné, ako predvádzať svoje silikóny. Zuzka totiž skrýva jeden veľký talent, čo na sociálnych sieťach nie je toľko vidieť - je veľmi dobrou kuchárkou. Jej rezne sú vraj... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka