Meghan a Harry poďakovali autorom, ktorí nazvali vojvodkyňu Kate „šľapkou a anorektičkou“!
22 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Keď vojvodovia zo Sussexu pred pár dňami poďakovali fanúšičke, ktorej sa vďaka fondu podarilo získať vyše 50 000 eur, pravdepodobne netušili, že patrí k zakladateľom kritického twitterového účtu, cez ktorý si autori často a veľmi kruto uťahovali z celej kráľovskej rodiny. Podľa niektorých o tom však veľmi dobre vedeli a vyslali tým britskej monarchii jasný odkaz, píše portál Blesk.


Skalná fanúšička Meghan Markleovej (39) a princa Harryho (38) Dani Trinová sa dočkala ohromnej pocty, keď jej vojvodovia zo Sussexu v súkromnom telefonáte poďakovali za odvedenú prácu pri zhromaždení verejných finančných príspevkov. Trinovej a jej priateľom sa totiž podarilo získať 60 000 dolárov, v prepočte viac ako 50 000 eur!

Unesené dievča sa so životným zážitkom muselo podeliť svojim sledujúcim. Bohužiaľ si neuvedomila, že príbeh zverejnila na účte, ktorý zároveň v minulosti útočil na Kate (38), princa Williama (38) a kráľovnú Alžbetu II. (94) tým najnechutnejším spôsobom.

Týraná exmanželka mafiána na úteku, ktorý predal rezidenciu Harrymu a Meghan: Zničil mi život!
„Urobil mi zo života peklo!“ Varuje Anna Fedosejevová (38) pred ruským boháčom na úteku, od ktorého si Harry (35) a Meghan (39) práve kúpili opustentné sídlo v Kalifornii, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
19 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Práve som dostala krátky hovor, v ktorom poďakovali nám všetkým za našu snahu a prácu v posledných dvoch rokoch. Obaja zneli neskutočne vďačne a sú šťastní, že majú našu podporu. Som poctená, že som sa mohla stať poslíčkom ich vďaky,“ tweetovala.

Podľa denníka The Sun je však Trinová jednou z ôsmich zakladajúcich osôb inkriminovaného účtu, ktorý si nevyberavo robil žarty z kráľovskej rodiny. Tweety sú teraz síce zmazané, denníku sa však podarilo získať niektoré staré príspevky.

V niekoľkých z nich autori vojvodkyňu z Cambridge urážali hanlivými výrazmi typu „šľapka s konským ksichtom, čo žije v tieni mŕtvej ženy“ a označovali ju za anorektičku, v iných zase útočili na jej manžela, ktorému nadávali do kreténa.

Veľké množstvo príspevkov sa sústredilo aj na nositeľku koruny. Rovnako aj na celú britskú monarchiu, ktorá by sa podľa názoru autorov mala rozpustiť, pretože v nej panuje extrémne toxické prostredie, plné pedofilov a rasistov.

Ulovila slávnu susedku Adele! Čo Meghan s novou kamoškou podniká?
Meghan Markleová (39) sa v USA rýchlo znovu udomácňuje a podľa všetkého začala pracovať na tom, aby si vytvorila okruh slávnych a mocných priateľov. Jednou z nich má byť aj jej susedka, speváčka Adele (32), s ktorou mala manželka princa Harryho... Čítať ďalej
18 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Väčšina týchto tweetov bola doplnená hashtagom #SussexSquad. Prvýkrát ho podľa autora biografie Sussex Omida Scobieho použil princ Harry, aby ním označil svojich a manželkiných fanúšikov.

Trinová sa neskôr od hanlivých komentárov na členov rodiny dištancovala. „Účet fungoval ako otvorené fórum, nemám kontrolu nad tým, čo tam kto zverejní“. Podľa denníka nemali Meghan a Harry potuchy, komu ďakujú, veľa fanúšikov si však myslí presný opak.

Potvrdené: Brad Pitt a Jennifer Aniston opäť spolu!
Špekulácie médií sa konečne potvrdili! Brad Pitt a Jennifer Aniston majú naozaj spoločné plány. O čo presne pôjde? Čítať ďalej
19 | 08 | 2020 | Timotej Dudka