Kapitán Manchestru United Harry Maguire skončil na dovolenke v putách!

Známy futbalista sa dostal do roztržky s ďalšími anglickými turistami a potom sa správal agresívne a vulgárne aj voči zasahujúcim policajtom.


Kapitán futbalistov Manchestru United Harry Maguire skončil na gréckom ostrove Mykonos v putách miestnej polície. Stalo sa tak vo štvrtok v skorých ranných hodinách po incidente pred jedným z miestnych barov.

Maguire sa podľa britských médií dostal do roztržky s ďalšími anglickými turistami a potom sa správal agresívne a vulgárne aj voči zasahujúcim policajtom. Tí ho preto odviedli na miestnu policajnú stanicu. Podľa oficiálneho vyhlásenia United už hráč "plne spolupracuje" s gréckymi úradmi.



Vlani sa stal Maguire najdrahším obrancom na svete, keď z Leicesteru City prestúpil do Manchestru United za 80 miliónov libier, pripomenula agentúra AP. Do Grécka so svojou partnerkou odletel po nedeľňajšom vypadnutí svojho tímu v semifinále Európskej ligy s FC Sevilla (1:2).

Nový netradičný biznis plán „kuchárky“ Zuzany Belohorcovej?
Zdanie klame! Belohorcová (44) totiž nie je len peknou tváričkou, ktorá nevie nič iné, ako predvádzať svoje silikóny. Zuzka totiž skrýva jeden veľký talent, čo na sociálnych sieťach nie je toľko vidieť - je veľmi dobrou kuchárkou. Jej rezne sú vraj... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka