Dalibor Janda naložil kolegom i verejnosti!
21 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Český spevák Dalibor Janda bol podobne, ako ďalší umelci, zasiahnutý pandémiou nového typu koronavírusu. Vďaka nej prišiel o kšefty a nemohol vystupovať. Aj napriek tomu si myslí, že prosiť o dotácie nie je na mieste, informuje portál Stars24.


Janda kvôli koronavírusu nemohol 30. marca v pražskej Lucerne začať turné ku svojim štyridsiatim rokom na hudobnej scéne. Kvôli vládnemu nariadeniu vraj prišiel o pol milióna českých korún (takmer 20 000 eur), na rozdiel od niektorých kolegov si však nesťažuje.

„Nie som na tom tak zle, aby som nevydržal pol roka alebo rok bez kšeftov. Ak niekto neprežije bez dotácií a inej pomoci, nech sa na to vykašle a ide robiť niečo iné,“ odkázal podľa serveru Expres.cz.

Dalibor Janda zúri: Zneužili jeho meno k podvodu!
Takto naštvaný nebol dlho! Organizátor bez súhlasu Dalibora Jandu (67) vyberal peniaze na festivalovú akciu v Mariánskych Lázních. Fanúšikovia hladní po koncerte známeho speváka kupovali lístky ako diví. Teraz však nevedia, či sa im peniaze niekedy... Čítať ďalej
12 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Tvrdí, že ho štve, ako niektorí „fňukajú“. „Je tu veľa umelcov, ak sa niekto neuživí, nech ide robiť niečo iné, niektoré dievčatá už išli do supermarketov. Umelci sú premnožení,“ dodal.

Ako príklad vybral donekonečna sa opakujúce talentové súťaže. Ich organizovanie sa v 300 miliónovej Amerike stratí, dve podobné relácie ročne pre desaťmiliónové Česko sú ale podľa neho priveľa.

„Pritom ani nemajú kde hrať, dávajú dohromady revival, čo je samozrejme pre usporiadateľa lacnejšie, ale vystupujú väčšinou na playback a miesto umenia predvádzajú estrádu. Keď nemajú hity, musia sa živiť tak, ako sa dá,“ vysvetlil Janda.

Neuveriteľné! Podobné správanie by od Karla Gotta čakal len málokto
Po smrti Karla Gotta si veľa jeho priateľov pustilo takpovediac „pusu na špacír“. Zrejme najviac prekvapivé slová však o Majstrovi predniesla jeho bývalá účtovníčka, informuje portál Šíp. Čítať ďalej
19 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


On sám si na záujem fanúšikov nesťažuje, obáva sa však, aby kvôli nezodpovednosti ľudí nemusel odkladať aj ďalšie koncerty.

„Český národ je zase veselý. Ľudia sú na kúpaliskách, v bazénoch napchatí na sebe, jeseň bude veselá. Tak nám to zase zatrú a to bude definitívny koniec,“ uviedol.

Niekedy sa podľa svojich slov čuduje, aké majú ľudia názory. „Oni idú na tancovačku, kde sa nič nekontroluje, požičiavajú si poháriky slivovice a argumentujú tým, že koronavírus je iba v Prahe. To nepochopím,“ dodal.

Jiří Krampol zmizol! Po manželkinej smrti sa odišiel dať dohromady
Aj keď už posledné roky na tenisový kurt nevybehol, aj tak vždy prišiel ako divák. Jiří Krampol (82) však tentoraz na tenisovom Memoriáli Strýčka Jedličky nebol. „Odchádzam na predĺžený víkend do kúpeľov,“ zveril sa už na pohrebe svojej ženy... Čítať ďalej
17 | 08 | 2020 | Timotej Dudka