Čo má spoločné Dominika Gottová s Ivetou Bartošovou? Mrazivá paralela s nešťastnou legendou!
21 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Závislosť na alkohole a liekoch či problematické vzťahy s mužmi. Jednoznačné fakty, ktoré Ivetu Bartošovú († 48) a Dominiku Gottovú (46) spájajú. Napriek tomu však najstaršia dcéra Majstra neustále presviedča okolie, že už vykročila na správnu cestu. Naozaj to tak je?


Ako píše server Ahaonline, po smrti svojho otca opustila nevypočitateľného manžela, vrátila sa do Čiech a našla si prácu.

Teraz sa jej bývalá domovníčka Šárka Rezková nechala spolu so svojím partnerom počuť, že Gottovej problémy s alkoholom a liekmi vôbec neskončili.

Neuveriteľné! Podobné správanie by od Karla Gotta čakal len málokto
Po smrti Karla Gotta si veľa jeho priateľov pustilo takpovediac „pusu na špacír“. Zrejme najviac prekvapivé slová však o Majstrovi predniesla jeho bývalá účtovníčka, informuje portál Šíp. Čítať ďalej
19 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


V súčasnosti už vraj Dominike začína prekážať podľa webu Nový čas pre ženy i nápor zvedavcov, ktorí ju prichádzajú do predajne lahôdok, kde pracuje, okukovať. Rovnako tak sú jej vraj proti srsti aj paparazzi, ktorých má neustále v pätách. Navyše začína podľa uvedeného webu ľutovať aj toho, že médiám odtajnila intímnejšie informácie zo svojho súkromia.

Keďže jej starosti robí aj jej ešte stále manžel Timo Tolkki či chorá mamička, ktorá má už 84 rokov, Dominika si čoraz častejšie uľavuje pohárom vínka. Podobne, ako to robievala Iveta. Snáď sa ale ani napriek tomu už podobný scenár nezopakuje a Dominika dodrží to, čo svojmu otcovi pred jeho smrťou sľúbila!

Dara Rolins šokuje výchovou svojej dcéry: Lolinku vzala na miesto pre dospelých!
Vyzerá to, že blond speváčka stále nie a nie nájsť toho pravého, a tak dovolenky trávi zatiaľ len so svojou dcérkou. Obchádzajú slnečné miesta, najmä ich obľúbené Bali, z ktorého je možné vidieť asi najviac fotografií. Na niektorých Dara pózuje a... Čítať ďalej
20 | 08 | 2020 | Timotej Dudka