Majk Spirit sa ale má! Jeho snúbenica ukázala nové fotky zo „svadby“
20 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Od tajnej rodinnej veselice rappera Majka Spirita (35) a Marie Dušičky (32), na ktorej oslávili ešte tajnejšie zosobášenie na matrike, uplynul mesiac. Teraz sa hudobníkova novomanželka pochválila ďalšou sériou nádherných okamihov z dňa, ktorý im zmenil život, píše portál Blesk.


Pre fanúšikov Majka Spirita bol minulý mesiac veľmi zaujímavý. Najprv so svojou vtedajšou partnerkou odhalil zasnúbenie a o deň neskôr sa na Majkovom instagramovom profile z čista jasna objavili fotografie zo svadby. A aby toho nebolo málo, za ďalších 24 hodín neskôr prezradili, že čakajú dievčatko.

Tehotná kráska Majka Spirita šokuje: Žiadna svadba nebola! Počkať, ale čo tie fotky?
Tehotenstvo, svadba, pohlavie potomka. Majk Spirit (35) počas troch dní odtajnil tri dôležité informácie, s ktorými iné páry prichádzajú vo veľkých časových odstupoch. Rapperova manželka Maria Dušička, ktorá ukázala bruško v plavkách, prezradila,... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Maria následne vysvetlila, že zachytená svadba svadbou vlastne vôbec nebola. „Mali sme registráciu manželstva, po ktorej nasledoval obed,“ odkázala svojim sledujúcim. Svadbu ale predsa len plánujú, keď sa situácia okolo koronavírusu upokojí a budú môcť pozvať príbuzných a priateľov zo všetkých kútov sveta.



Po mesiaci sa Maria rozhodla opäť zverejniť niekoľko dosiaľ nevidených záberov z tajného rodinného obeda. Tie sprevádza romantická nálada, radosť z vidiny spoločného života a láskyplné dotyky oboch novomanželov. Krásna Maria v posledných týždňoch zásobuje sociálne siete tehotenskými fotografiami, pod ktorými sa hromadia pozitívne komentáre a úprimné želania všetkého dobrého im, aj ich dievčatku.

Komička Evelyn ako miss mokré tričko?
Horúce leto zasiahlo aj túto vnadnú bacuľatú blondínku! Plavovlasá komička Eva Kramerová (29), známejšia pod svojím umeleckým menom Evelyn, sa nechala v tričku schladiť vedrom vody a škandál je na svete, píše portál Blesk. Čítať ďalej
18 | 08 | 2020 | Timotej Dudka