Dara Rolins šokuje výchovou svojej dcéry: Lolinku vzala na miesto pre dospelých!
20 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Vyzerá to, že blond speváčka stále nie a nie nájsť toho pravého, a tak dovolenky trávi zatiaľ len so svojou dcérkou. Obchádzajú slnečné miesta, najmä ich obľúbené Bali, z ktorého je možné vidieť asi najviac fotografií. Na niektorých Dara pózuje a na iných je s dcérou na miestach, ktoré fanúšikovia neschvaľujú!


Na jednej z posledných snímok je Dara s 11-ročnou Laurou priamo pri barovom pulte, poukazuje portál Šíp. Niektorí priaznivci známej krásky si však myslia, že dievčatko v tomto veku nemá v bare čo hľadať. Daru to ale zrejme necháva chladnou. V popisku fotografie to naopak ešte s humorom zdôrazňuje. Koniec koncov, provokovala vždy rada.

„Tak sme si s Lolinkou vyrazili do baru,“ napísala k fotografii. Štipľavé komentáre na seba nenechali dlho čakať. „Čo sa v mladosti nenaučíš,“ písala diskutérka pod príspevkom. Reakcie boli však prevažne kladné. Dara totiž dala jednou vecou jasne najavo, že jej výchova je príkladná.

Dara Rolins o nahých fotkách: „Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým!“
Speváčka Dara Rolins (47) všetkým vyrazila dych, keď zverejnila fotky, na ktorých je v Evinom rúchu, a ukázala toho viac, než kedykoľvek predtým. Proti prípadnej kritike je však blondínka už dopredu obrnená a odkazuje všetkým: „Som žena a baví ma... Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Na Instagrame je vidieť, že sú v Carmine Café, čo je podnik v Paríži. Fotené je to za denného svetla, takže žúr sa tam pravdepodobne neodohrával. Jedna návšteva baru za dňa ešte nikoho nezabila, navyše sa zjavne naozaj jedná aj o kaviareň. Keď bude Laura staršia, určite sa budú môcť vydať do podnikov i neskôr večer. To by ale chcelo nejaký mužský sprievod.

V marci 2018 sa Dara Rolins po sedemročnom vzťahu rozišla s rapperom Rytmusom. Pre mnohých to bol šok, pretože na prvý pohľad pôsobili ako ideálny pár. Špekulovalo sa, že Dara nemohla dať Rytmusovi dieťa. Neskôr na Instagrame naznačila, že ho s ním skrátka nechcela, pretože ho prestala milovať.

Takmer hneď po rozchode skočil Rytmus do náručia pôvabnej moderátorky Jasminy Alagič, s ktorou sa počas jedného roka stihol oženiť a počať dieťa. Po tom, ako sa mu narodil syn Sanel, sa Rytmus prestal hrať na drsňáka. Na koncertoch o svojom prvom potomkovi rapuje pesničku a neprišlo mu divné ani navrhovať ružové mikiny. Tu vidíte, čo dokáže láska. Už aby stretla aj Daru...

Komička Evelyn ako miss mokré tričko?
Horúce leto zasiahlo aj túto vnadnú bacuľatú blondínku! Plavovlasá komička Eva Kramerová (29), známejšia pod svojím umeleckým menom Evelyn, sa nechala v tričku schladiť vedrom vody a škandál je na svete, píše portál Blesk. Čítať ďalej
18 | 08 | 2020 | Timotej Dudka