Potvrdené: Brad Pitt a Jennifer Aniston opäť spolu!
19 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Špekulácie médií sa konečne potvrdili! Brad Pitt a Jennifer Aniston majú naozaj spoločné plány. O čo presne pôjde?


Ako píše portál Stars24, je dobre známe, že Brad Pitt a Jennifer Aniston sú bývalí manželia, napriek tomu sú vzťahy medzi nimi nadmieru dobré, čo vedie k tomu, že ich mnohé zahraničné médiá dávajú po rokoch znovu dohromady. Minimálne na pracovnom poli sa im toto želanie splní.

Podľa najnovších informácií New York Times sa obaja pripoja k hviezdnej zostave, ktorá sa zúčastní živého čítania komédie Zlaté časy na Ridgemont High. Zorganizoval ho herec z originálneho filmu z roku 1982 Sean Penn na charitatívne účely.



Akcia prebehne pomocou živého vysielania na sociálnych sieťach Facebook a Tik Tok v piatok 21. augusta. Diváci budú v jeho priebehu môcť prispieť na účty organizácií bojujúcich s koronavírusom.

Pitt a Aniston pracovali naposledy na spoločnom projekte ešte ako manželia v roku 2001. Vtedy sa zišli v legendárnom seriáli Priatelia, kde bola Jennifer tvárou servírky Rachel.

Angelina Jolie schválne zdržuje rozvod s Pittom!
Rozvod Angeliny Jolie (45) a Brada Pitta (56) sa ťahá už štyri roky a herečka si veľmi dobre uvedomuje, že v stávke je skutočne veľa. Brad očividne vyhráva, Angelina totiž zvolila zdržiavaciu taktiku a požiadala o odvolanie rozvodového sudcu,... Čítať ďalej
14 | 08 | 2020 | Timotej Dudka