Neuveriteľné! Podobné správanie by od Karla Gotta čakal len málokto
19 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Po smrti Karla Gotta si veľa jeho priateľov pustilo takpovediac „pusu na špacír“. Zrejme najviac prekvapivé slová však o Majstrovi predniesla jeho bývalá účtovníčka, informuje portál Šíp.


Karel Gott mal počas svojho života tím ľudí, ktorí mu zabezpečovali rôzne služby. Spevák bol natoľko zaťažený, že zamestnával desiatky ľudí, aby všetko zvládol! Osobný vodič, slúžky, účtovník, tajomník, pomocníkov mal Gott skrátka mnoho. S niektorými sa však už za svojho života nepohodol a tak sa stalo, že bývalí zamestnanci prezradili intímne informácie z jeho života.

Jedným z nich bol napríklad dlhoročný vodič rodiny Gottovcov, Oldřich Havránek. Ten sa mal zveriť na smrteľnej posteli Karolovi Drobnému, že Ivana Gottová svojho manžela týrala! Bohužiaľ sa však Havránek nemohol brániť, pretože podľahol závažnému ochoreniu, a tak jediné čoho Drobný dosiahol, bolo poštvať proti sebe Gotta, ktorý bol predtým dlhé roky jeho kamarát. Po smrti speváka sa ale mnoho vecí zmenilo!

Otrávený Michal David už má toho dosť! Ide o Karla Gotta
Hitmaker tento rok oslávil šesťdesiatku, ale jeho plánované koncerty v O2 aréne, počas ktorých chcel guľatiny prežiť aj so svojimi fanúšikmi, zatiaľ dostávajú na frak. Michal David prepadá skepse, a to aj pokiaľ ide o chystané koncerty s názvom... Čítať ďalej
18 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Kým bol Karel Gott nažive, málokto si dovolil proti nemu či jeho rodine niečo namietať, spevák sa totiž vedel vždy ostro ohradiť! S Drobným sa napríklad kvôli jeho obvineniu smerovanom k Ivane a jej údajnom týraní prestal úplne stýkať a vyhlásil, že bol jeho životným omylom!

Teraz však už česť vdovy Ivany nemá kto brániť. Bohužiaľ sa vďaka tomu objavuje čím ďalej, tým viac „známych“ a „priateľov“, ktorí sa chcú pochváliť spoločnými zážitkami a prezradiť nejaké senzácie zo života zosnulej hviezdy.

Päťminútovou slávou sa nechala zlákať aj ďalšia pracovníčka Karla Gotta a to jeho účtovníčka, Jaroslava Herzerová. Tá pre speváka pracovala desiatky rokov a prezradila pikantnosti ohľadom majstrových útrat!

Marika Gombitová sa rozlúčky s Karlom Gottom nakoniec dočká: Avšak je tu ešte jedna dilema!
Marika Gombitová (63) by nakoniec nemala chýbať na decembrových koncertoch nazvaných Pocta Karlovi Gottovi. Zatiaľ má ešte čas, ale momentálne rieši dilemu ohľadom toho, akú pieseň vybrať, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
13 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Herzerová sa nenechala dlho prehovárať a pre Extra.cz prezradila, ako to mal Karel Gott s peniazmi. O spevákovi je známe, že si veľmi potrpel na eleganciu. Za obleky utrácal ročne astronomické sumy, inak bol však podľa svojej účtovníčky skromný človek a dobre rozlišoval, do čoho chce investovať.

„Doprial si luxus, aký si zaslúžil, áno žil na vysokej nohe. Peniaze vedel zarobiť, ale aj míňať. Najviac mínal za réžiu domu a vecí okolo toho,“ tvrdí Herzerová a dodáva, že predsa len na jednej veci Karel šetril a boli to ženy!

Karel Gott doháňal ženy k slzám: Toto s nimi robil!
Hana Zagorová a Karel Gott spoločne naspievali mnoho piesní. Obaja tiež kraľovali v ankete Zlatý slávik. Práve vďaka nej sa spolu pred rokmi zoznámili, na čo zaspomínala populárna speváčka, ktorá tiež prezradila, ako to mal legendárny Kája so... Čítať ďalej
08 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Herzerová poznala Gotta mnoho rokov a zažila s ním doby, keď ešte nebol ženatý s Ivanou. V tej dobe spevák ešte ženy striedal a vzťahy sa mu príliš nedarili.

„Za ženy rozhodne nerozhadzoval, vedel to triediť,“ poukázala Gottova bývalá účtovníčka na fakt, že vedel rozlíšiť, keď išlo ženám len o peniaze a preto ich radšej preventívne nerozmaznával.

Všetko sa ale zmenilo s príchodom Ivany, kedy Karel poznal konečne pravú lásku. Možno aj preto na ňu prepísal všetok svoj majetok...

Monika Bagárová úprimne: Takto to u nás po narodení dcérky chodí v spálni!
Raz za čas sa Monika Bagárová (26) svojim fanúšikom zverí, ako prebieha výchova malej Rumi. V posledných odpovediach na Instagrame došlo aj na to, ako to po narodení dievčatka vyzerá u nich v spálni, píše portál Blesk. Čítať ďalej
17 | 08 | 2020 | Timotej Dudka