"Nasral som kopu ľudí," píše Matovič
19 | 08 | 2020 I Peter Haluza

Premiér si definitívne prestal dávať servítku pred ústa.


"Nasral som kopu ľudí ... najprv netolerantných ateistov, ktorým som si dovolil vytknúť formu akou “otvorili debatu” o odluke cirkvi od štátu. Potom závistlivcov, keď som oznámil, že 50 miliónov si podelia všetci zdravotníci z prvej línie. Nasledovali hejslovenskí zadubenci, ktorí si ani len nevedia predstaviť, že Maďar je úplne rovnaký človek ako Slováčisko," napísal premiér na sociálnej sieti.



 

"Pokračovali Lukašenkoví obdivovatelia, ktorých som do nepríčetna vytočil prijatím odvážneho veľvyslanca Bieloruska ... a úplnú vývrtku som spôsobil tým, ktorým sa panenky pretáčali z toho, že to všetko bolo v mojich obľúbených teniskách za pár penez,)," pokračoval Matovič.

Prijatie veľvyslanca Bieloruska napríklad kritizoval podpredseda Smeru-SD a poslanec za túto stranu Ľuboš Blaha. "Toto je predseda vlády Igor Matovič - veľvyslanca prijíma na úrade vlády v mládežníckych teniskách a rifliach. Nabudúce možno príde v trenkách. Lebo takto on reprezentuje Slovensko - ponožky, hrnce, reďkovky a plátené tenisky," napísal na sociálnejsieti Blaha.



Foto - facebook - Igor Matovič

Podľa neho sa pritom premiér takto nemôže obliekať, keď reprezentuje krajinu. "Je to neúcta voči diplomatom, neúcta voči úradu, neúcta voči vlastnému štátu. A je to navyše neuveriteľne trápne, ak ste najväčší papaláš v Trnave, čo býva v luxusnej vile a vlastní pol mesta, no hráte sa na násťročného pankáča, čo nemá na poriadne boty.

"Pán predseda vlády, prosím, zbavte sa už konečne pocitu, že sa musíte nevyhnutne správať ako štrnásťročný pubertiak. Nie je to roztomilé, je to detinské," uzavrel Blaha.

Matovič je blázon v protismere, píše Ľuboš Blaha
Podľa poslanca Smeru Ľ. Blahu sú najnovšie Matovičovým terčom deti. Čítať ďalej
17 | 08 | 2020 | Peter Haluza